Radionice

Da li biste oprobali svoje veštine koristeći virtuelnu realnost?

04.04.2022.
3 min

People & People Vas poziva na jedan od mnogih treninga mekih veština koje nudimo, ovog puta na temu veštine javnog nastupa. Ukoliko želite da usavršite veštine javnog nastupa ili da se prisetite kako je to govoriti pred publikom, ovaj trening je pravo mesto za Vas. Takođe, trening može da bude i odlična vežba onima koji su se pod uticajem pandemije i brojnih onlajn aktivnosti odvikli od držanja govora pred publikom ili onima koji se pripremaju za neki javni nastup u budućnosti.

Da li biste oprobali svoje veštine koristeći virtuelnu realnost?

Tokom događaja ćete imati priliku da govorite pred publikom u sigurnom i kontrolisanom okruženju, koristeći najsavremeniju tehnologiju koja omogućava učenje do četiri puta brže od klasičnog frontalnog oblika rada. Koje su još prednosti ove metode pročitajte na našem sajtu.

Šta ćete dobiti tokom treninga?

 • Jedinstveno iskustvo korišćenja virtuelne realnosti u cilju usavršavanja svojih veština i realističnost u pogledu izazvanih emocija.
 • Individualno izrađen izveštaj koji sadrži:
  • Informacije o bio-senzornom odgovoru i stanju Vašeg organizma tokom izlaganja dražima.
  • Toplotnu mapu - dvodimenzionalno i vizuelno predstavljanje podataka o tome na kojim delovima virtuelnog okruženja ste najviše zadržavali pogled i pažnju.
  • Mišljenje našeg visokokvalifikovanog tima o aspektima javnog nastupa na kojima treba da radite.
 • Priliku da naučite kako da reagujete na ometače kojima ćete biti izloženi u virtuelnom okruženju.
 • Znanje o tehnikama koje će Vam pomoći da odgovorite na svako pitanje postavljeno od strane publike, čak i ono nezgodno.
 • Svaki učesnik dobija vaučer za 10% popusta za bilo koji sledeći trening po izboru koji budemo organizovali.
 • Sertifikat o pohađanom treningu.

Način prijave:

Prijave za trening traju od 1. aprila 2022. do popune mesta, a najkasnije do 12. aprila. Broj učesnika je ograničen. Trening će biti održan 16. aprila 2022. godine od 10 do 16h u Palati Beogradjanka, u prostorijama Instituta za moderno obrazovanje. Tokom treninga svim učesnicima su obezbedjene dve kafe pauze i ručak. Za sva pitanja nam se možete obratiti mejlom na info@peopleandpeople.rs ili telefonom na +381693438220. Detaljnije o treningu možete pročitati na sajtu, a formular za prijavu je dostupan na ovom linku.

Cena: 240 evra u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan uplate, prema uputstvima koje će učesnici dobiti nakon prijave.

Ne zamišljajte budućnost, gledajte u nju!

Kopiraj link

Slični tekstovi

Besplatan kurs francuskog jezika! Prijavi se!
03.03.2021.
1 min

Besplatan kurs francuskog jezika! Prijavi se!

Radionice
Youth Week 2021
05.04.2021.
2 min

Youth Week 2021

Radionice
Onlajn trening “Komunikacija je prava senzacija!”
08.12.2020.
2 min

Onlajn trening “Komunikacija je prava senzacija!”

Radionice