Radionice

Homepage akademija - Kurs digitalnog marketinga

23.12.2020.
2 min

Praznici koji su pred nama su vreme darivanja i vreme za nove, uspešne početke. Upravo iz tog razloga je Homepage akademija pripremila sjajne novogodišnje poklone – čak 40 licenci online Kursa digitalnog marketinga za 40 inspirativnih priča pojedinaca koji odluče da nauče digitalni marketing i primene ga u svom radu.

 

Homepage akademija

Foto: Pixabay

Očekuju se prijave studenata, frilensera i svih onih na početku karijere koji su odlučili da se prekvalifikuju i profesionalno se ostvare u digitalnim vodama, kao i preduzetnika, vlasnika malih biznisa ili ljudi iz vašeg i našeg okruženja koji bi da im novostečena znanja pomognu u ostvarenju njihove novogodišnje odluke.

 

Kako se prijaviti

Sve što je potrebno da učinite, jeste da ispričate svoju priču, u njoj iskažete nameru da u novoj godini unapredite svoje veštine ili poslovanje i prikažete zašto bi vam i na koji način online kurs Homepage akademije pomogao na putu za ostvarenje vašeg cilja – bez obzira na to šta je ono što nastojite da ostvarite u novog godini.

 

Homepage akademija nastala je na temelju uverenja da je digitalizacija put do uspeha i zbog toga će dodeliti 40 licenci online Kursa digitalnog marketinga – Executive level u ukupnoj vrednosti od 20.000 evra osobama koji žele da savladaju digitalni marketing na operativnom nivou kako bi mogli da digitalizuju svoju poslovnu ideju.

 

Kome je kurs namenjen?

Ovaj kurs namenjen je pre svega onima na početku karijere u digitalu, ili nekoj drugoj oblasti ali i onima koji nemaju sistematizovano znanje i želeli bi da unaprede postojeće veštine u poznavanju digitalnog marketinga.

 

Prijave na konkurs otvorene su do 15.  januara putem ove platforme.

 

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Kako izgraditi kvalitetan backlink portfolio u 2021. godini - onlajn predavanje
21.04.2021.
2 min

Kako izgraditi kvalitetan backlink portfolio u 2021. godini - onlajn predavanje

Radionice
Google Analytics 4 radionica
12.02.2024.
3 min

Google Analytics 4 radionica

Radionice
Besplatna letnja obuka - Treniraj advertajzing!
01.07.2021.
1 min

Besplatna letnja obuka - Treniraj advertajzing!

Radionice