Radionice

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu - ISWiB

30.03.2021.
4 min

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (International Student Week in Belgrade - ISWiB) je internacionalni festival koji već dugi niz godina okuplja studente iz preko 50 država širom sveta, a održava se u Beogradu od 6. do 13. avgusta 2021. godine.

 

ISWiB 2021

 

Ideja festivala je da se mladi u multikulturalnom okruženju bave najvećim problemima današnjeg društva i da putem radionica koje se koriste raznim metodama pruže svoj doprinos rešavanju tih problema. Ove godine slavimo 14. godinu postojanja i pod sloganom „#IAppreciateMe“ studenti će moći da učestvuju u 10 zanimljivih radionica kao što su: mjuzikl, psihodrama, start ap i druge.

Fokus ovogodišnje konferencije jeste samoaktuelizacija, ohrabrivanje i priprema mladih za predstojeće promene, podsticanje da razvijaju sopstvenu ličnost i samopouzdanje, i time postanu najbolja verzija sebe. Osim edukativnog programa, mladima se pruža mogućnost upoznavanja Beograda i razmena mišljenja sa svojim vršnjacima u ambijentu oslobođenom od predrasuda, rasizma, ksenofobije, homofobije, nasilja i govora mržnje.

Učesnici će upoznati i stručnjake različitih profesija i biće podsticani na društveni aktivizam u sopstvenoj lokalnoj zajednici. Sve što je potrebno da uradiš je da popuniš aplikacioni formular koji možeš pronaći na našem sajtu ili na našoj Fejsbuk stranici, kao i na našim instagram profilima @iswib_ i @sot_org

Proces prijave sadrži dva koraka:

  1. korak: popunjavanje online formulara koji možeš naći ovde.
  2. korak: online intervju Uslovi za učestvovanje: 1. Učesnik/ca treba da bude student ili diplomac koji je nedavno diplomirao.

Učesnik/ca mora da ima između 18 i 30 godina.

Učesnik/ca mora da ispuni oba koraka procesa prijave (popunjavanje online formulara + online intervju).

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (International Student Week in Belgrade - ISWiB) je internacionalni festival koji već dugi niz godina okuplja studente iz preko 50 država širom sveta, a održava se u Beogradu od 6. do 13. avgusta 2021. godine. Ideja festivala je da se mladi u multikulturalnom okruženju bave najvećim problemima današnjeg društva i da putem radionica koje se koriste raznim metodama pruže svoj doprinos rešavanju tih problema.

Ove godine slavimo 14. godinu postojanja i pod sloganom „#IAppreciateMe“ studenti će moći da učestvuju u 10 zanimljivih radionica kao što su: mjuzikl, psihodrama, start ap i druge. Fokus ovogodišnje konferencije jeste samoaktuelizacija, ohrabrivanje i priprema mladih za predstojeće promene, podsticanje da razvijaju sopstvenu ličnost i samopouzdanje, i time postanu najbolja verzija sebe.

Osim edukativnog programa, mladima se pruža mogućnost upoznavanja Beograda i razmena mišljenja sa svojim vršnjacima u ambijentu oslobođenom od predrasuda, rasizma, ksenofobije, homofobije, nasilja i govora mržnje.

Učesnici će upoznati i stručnjake različitih profesija i biće podsticani na društveni aktivizam u sopstvenoj lokalnoj zajednici. Sve što je potrebno da uradiš je da popuniš aplikacioni formular koji možeš pronaći na našem sajtu ili na našoj Fejsbuk stranici kao i na našim instagram profilima @iswib_ i @sot_org

Proces prijave sadrži dva koraka:

  1. korak: popunjavanje online formulara koji možeš naći ovde
  2. korak: online intervju

Uslovi za učestvovanje:

  1. Učesnik/ca treba da bude student ili diplomac koji je nedavno diplomirao.
  2. Učesnik/ca mora da ima između 18 i 30 godina.
  3. Učesnik/ca mora da ispuni oba koraka procesa prijave (popunjavanje online formulara + online intervju).
Kopiraj link