Radionice

Poseta kompaniji L'Oréal Adria Balkan uz radionicu o onlajn razgovoru za posao

20.11.2020.
1 min

Pozivaju se studenti i studentkinje Univerziteta u Beogradu da se priključe prvoj virtuelnoj poseti kompaniji, koju će organizovati Centar za razvoj karijere u saradnji sa kompanijom L'Oréal Adria Balkan, u sredu, 25. novembra 2020. godine.

 

Poseta kompaniji Loreal - Centar za razvoj karijere

 

Kompanija će na daljinu ugostiti grupu studenata i studentkinja, kojima će se obratiti predstavnici menadžmenta i zaposleni sa različitih lokacija iz više zemalja regiona. Biće predstavljena politika zapošljavanja mladih i organizaciona struktura kompanije. Učesnici će imati priliku da pitaju zaposlene sve što ih interesuje o radu i mogućnostima za razvoj karijere u ovoj kompaniji, a u okviru posete biće realizovana i radionica (webinar) o tome kako se pripremiti za onlajn razgovor za posao. 

Prijavljivanje će trajati do 24.11.2020. Učešće je besplatno. Svi prijavljeni će dobiti link za MSTeams sastanak tokom prepodneva 25. 11. 2020. Program posete trajaće od 14 do 16.30 časova.

Prijavljivanje se obavlja na link-u.

Ova poseta predstavlja sastavni deo programa Centra za razvoj karijere “Saznajte iz prve ruke”, a organizovana je kako bi se studentima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada.

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Radionica: Psihološki imunitet - Upravljaj brigama!
22.01.2021.
2 min

Radionica: Psihološki imunitet - Upravljaj brigama!

Radionice
Besplatna letnja obuka - Treniraj advertajzing!
01.07.2021.
1 min

Besplatna letnja obuka - Treniraj advertajzing!

Radionice
Online događaj “Kako do posla kojeg volim”
13.03.2023.
2 min

Online događaj “Kako do posla kojeg volim”

Radionice