Radionice

Poziv za učešće u iskustvenoj grupi za mlade: “Tvoje herojsko putovanje - Mladi Argonauti”

17.02.2022.
3 min

Pozivamo te da se prijaviš za učešće u iskustveno-edukativnoj grupi za mlade pod nazivom “Tvoje herojsko putovanje - Mladi Argonauti”, koja ima za cilj da kroz grupnu interakciju istražimo doživljaje i iskustva kroz koja prolazimo, da se bolje povežemo sa sobom i drugima, da osvestimo svoje autentične potrebe,  da uvažimo potrebe drugih, te kako dajemo i primamo povratnu informaciju (eng. feedback).

Poziv za učešće u iskustvenoj grupi za mlade: “Tvoje herojsko putovanje - Mladi Argonauti”

U grčkoj mitologiji Argonauti su grupa heroja koja je u godinama pre Trojanskog rata pratila Jasona u potrazi za zlatnim runom. Putovali su brodom Argo, pa njihovo ime u stvari znači „mornari sa Arga“. To je klasična priča o herojskom putovanju - u kojoj junak sa saputnicima kreće na putovanje u nepoznato, tokom kojeg savladava niz prepreka, upoznaje sebe, menja se i ostvaruje svoje potencijale.

Tokom trajanja ove grupe, mladi Argonauti (učesnici) će se otisnuti na putovanje kroz priče i mitove stare Grčke, tokom kojeg će moći da upoznaju neistražene predele svoje psihe.

Koncept rada

Mladi kroz grupnu interakciju istražuju doživljaje i iskustva kroz koja prolaze, uče kako da se bolje povežu sa sobom i drugima, kako da postanu svesni svojih potreba i kako da čuju koje su potrebe drugih, kako da daju i primaju povratnu informaciju (eng. feedback).

Vrsta grupe

Grupa je iskustvenog-edukativnog tipa, fokusirana je na sticanje spoznaja u vezi sa sobom putem istraživanja vlastitog iskustva, uz međusobne relacije između članova grupe.

Ciljna grupa

Grupa je namenjena mladima od 15 do 30 godina koje zanimaju teme: identiteta, granica, kontakta, svesnosti, telesnih procesa.

Vaš svetioničar će biti:

Mladen Ilić, geštalt psihoterapeut pod supervizijom - na završnoj (petoj) godini edukacije iz geštalt psihoterapije u školi Geštalt studio Beograd. Mnogo je i sam putovao po svetu, kako spoljašnjem, tako unutrašnjem, i došao do zaključka da je najvažnije putovanje ono koje nas vodi ka spoznaji sebe. Ima višegodišnje iskustvo u omladinskom i psihoterapijskom radu sa mladima.

Formiranje grupe za mlade je u toku. 

Važne napomene:

Ovakva vrsta rada je kontraindikovana sa težim psihičkim oboljenjima.

U radu grupe mogu učestvovati samo prethodno prijavljene osobe!

Ukoliko želite da se prijavite, potrebno je da popunite formular na link-u.

Više informacija o samoj aktivnosti možeš dobiti na FB link-u.

Putem mejla: mladen.psihoartis@gmail.com.

Radujemo se zajedničkom putovanju i istraživanju! 

Kopiraj link