Radionice

Prijave za Code9 radionice otvorene još 7 dana

08.09.2023.
1 min

Code9 radionice, koje se u oktobru ove godine prvi put održavaju u Beogradu, specijalno su kreirane za studente završnih godina fakulteta IT orijentacije. Organizuje ih kompanija Levi9 IT u saradnji sa Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta u Beogradu.

Prijave za Code9 radionice otvorene još 7 dana

Foto: Levi9

Ovaj program se duži niz godina uspešno održava u Novom Sadu i kroz njega je prošlo nekoliko stotina studenata, koji su zajedno sa iskusnim programerima – Levi9 mentorima radili na praktičnim projektima, upoznavali se sa dostupnim praksama i poslovima i pripremali se za prve karijerne korake.

Na prvom izdanju Code9-a u Beogradu, polaznici će tokom četiri subote, počev od 7. oktobra, imati priliku da se bliže upoznaju sa temama iz JavaScript, Flutter i DevOps oblasti, i da nakon celokupnog ciklusa dobiju sertifikate, kao potvrdu da su uspešno završili program.

Prijave za Code9 su otvorene do 15. septembra, a mogućnost pohađanja imaju studenti 3. i 4. godine osnovnih, kao i studenti master akademskih studija IT usmerenja.

Pored Code9 radionica, kompanija Levi9 organizuje i niz drugih studentskih događaja i tokom cele godine ulaže u razvoj mladih IT stručnjaka.

Kopiraj link