Radionice

Radionica - Kako da kreirate najbolji sadržaj?

20.07.2020.
4 min

Verovatno ste kao dete voleli da vam pričaju priče, bilo za spavanje ili da bi vam držale pažnju. Ako malo bolje pogledate, ni danas se nije puno toga promenilo, podjednako kao deca uživamo u priči, samo se promenio sadržaj. A to je postalo gotovo jedna nova naučna disciplina, posebno kada je u pitanju marketing, jer pričanje priče predstavlja najmoćniji način da predstavimo svoje ideje pratiocima.

 

Radionica u InCentru: Milica Malešević

Foto: InCentar

Na tržištu je danas mnogo brendova, a uspešno pričanje priča je način  da savladaju sve prepreke sa kojima se suočavaju. Kupcima i korisnicima je neophodan sadržaj koji je autentičan, koji će da ih zaintrigira i da ih privuče da se dublje zainteresuju za vaš rad. Taj sadržaj može da bude u vidu teksta, videa, fotografije, pa čak samog proizvoda. Dakle, u centru svega je priča, samo treba pronaći način da priča bude savršena.

 

Program:

Ova radionica će pre svega biti interaktivan događaj i diskusija koja će se voditi između predavača i učesnika. Teme će biti sve ono što je aktuelno kada je medijski i javni nastup u pitanju, a pošto svaka komunikacija mora biti u sladu sa aktuelnim događajima, takva će biti i sama agenda. Danas je neminovno da budemo agilni, kao što moraju da budu i svi naši projekti, jer već narednog dana okolnosti mogu da budu drugačije. U tome je suština pričanja price, sa čim ćete se detaljno upoznati na samoj radionici.

 

Kome je namenjena radionica?

Radionica je odličan izbor za vas bilo da ste freelancer ili radite u agenciji za digitalin marketing, isto tako i ako tek počinjete svoj poslovni put, pre svega kao preduzetnik. Storytelling radionica izoštriće vase veštine da kreirate sadržaj koji dobija. Ukoliko želite da iskoristite internet i društvene mreže kao uspešan promotivni kanal, onda ćete moći da naučite kako da napravite priču koja privlači pažnju vase publike.

 

Stoytelling je da kažemo aktuelni hit kada je marketing u pitanju, ali suštinski gledano se ništa nije promenilo u odnosu nan eka davna vremena. To je zanat kao i mnogi drugi, veština i umeće, jer ipak, prvo treba zainteresovati kupca, a tek onda prodati uslugu. Od toga koliko su vase veštine jake zavisiće i vaša budućnost na tržištu, a u budućnosti će priča biti ono što vas izdvaja i omogućava da opstanete ili ne.

 

Šta dobijate pohađanjem radionice?

Na radionici koja će biti dinamična moći ćete između ostalog da saznate kako da odabrate pravi model za vašu priču, odnosno koji stil ba vama najidealnije ležao. Moći ćete da se upoznate sa svim elementima storytellinga koje trebate da ispratite, i da se upoznate sa tim kako izgleda struktura savršenog teksta. Ništa manje važno, saznaćete kako da to sve primenite putem online kanala komunikacije.

 

O predavaču

Milica Malešević je nezavisni HR konsultant, biznis trener i profesionalni kouč.  Bavi se ličnim i profesionalnim razvojem kako zaposlenih u kompanijama, kroz saradnju sa HR-om, menadžerima i vlasnicima firmi, isto tako i savetovanjem pojedinaca koji samoinicijativno kreću na put ličnog i profesionalnog razvoja. Smatra da je za savršen nastup važna priča, bilo da je nastup lični ili korporativni.

 

Njena specijalnost su treninzi komunikacije i prodaje i timski koučing orijentisan na zajednički cilj. Treninge je počela da izvodi pre12 godina, prvo obučavajući timove u marketinškim agencijama, zatim članove sopstvenog tima kao menadžer prodaje u multinacionalnoj kompaniji. Moć komunikacije i javnog nastupa je njen recept za uspeh, a sve to maestralno ume da pretoči u priču koja pleni.

 

Milica u svom privatnom ali i poslovnom životu koristi storytelling kao moćno oružje za uspeh i to joj daje fenomenalne rezultate. Drži storytelling edukacije liderima brojnih poznatih kompanija, a sledeće srede znanje iz ove oblasti deli sa vama. Da upoznate Milicu i da se povežete sa njom, posetite njen Linkedin profil klikom ovde.

 

Detalji o radionici

Radionica će se održati u sredu, 22.07.2020, sa početkom u 18:00h, online, putem Zoom platforme.

Učešće na radionici je besplatno.

 

Prijava

Svoj dolazak možete potvrditi putem online prijave preko ovog linka.

 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mejla info@incentar.org  ili na telefon +381 11 32 81 209.

 

 

Izvor: InCentar

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Email marketing i Google Ads kao kanali komunikacije — onlajn predavanje
19.05.2021.
2 min

Email marketing i Google Ads kao kanali komunikacije — onlajn predavanje

Radionice
Prijave za Code9 radionice otvorene još 7 dana
08.09.2023.
1 min

Prijave za Code9 radionice otvorene još 7 dana

Radionice
Radionica za studente: Interkulturno komuniciranje 2021.
19.05.2021.
1 min

Radionica za studente: Interkulturno komuniciranje 2021.

Radionice