Radionice

Radionica za mlade: Dizajn za bolje društvo

12.07.2022.
2 min

Smart kolektiv organizuje besplatnu dvodnevnu radionicu za mlade pod nazivom Dizajn za bolje društvo koja će se održati 28. i 29. jula u Beogradu.

Radionica

Foto: Pixabay

Radionica je namenjena  mladima koji imaju ideju i žele da aktivno doprinesu svojoj društvenoj sredini. Radionica ima za cilj da obuči polaznice i polaznike da koriste kreativnu metodu za rešavanje problema - Design Thinking (DT) koja u centar odlučivanja stavlja ljude i njihove potrebe. Ova metoda se pokazala izuzetno korisnom za sve one koji žele da se bave rešavanjem problema u zajednici, jer daje mogućnost razvoja novih ili unapređenja postojećih usluga i aktivnosti, boljim odgovaranjem na potrebe zajednice i krajnjih korisnika.

Rok za prijavljivanje je 18. jul. Prijave su otvorene na ovom linku.

Radionica se održava u prostorijama Smart Kolektiva (Svetozara Markovića 42).

Smart kolektiv obezbeđuje troškove smeštaja (1 noćenje) i prevoza (do 2.000 RSD po osobi) za najviše 8 učesnika/ca koji/e žive van Beograda. Smeštaj i nadoknada putnih troškova biće obezbeđeni za učesnike/ce po sistemu first come, first served (za prvih 8 koji se prijave a da im je potreban smeštaj i nadoknada troškova) što će se utvrditi na osnovu vremena kada su evidentirane google forms prijave.

Za učešće na radionici biće odabrano 15 učesnika/ca. U slučaju većeg broja prijavljenih učesnici/ce će biti izabrani na osnovu motivacije.

Kopiraj link