Radionice

Uhvati ritam, savladaj marketing algoritam

21.06.2023.
1 min

AEGEE Beograd vas poziva da pridružite radionici "Uhvati ritam, savladaj marketing algoritam" koja će se održati 25.06.2023. u KC Grad-u od 13 do 16 časova.

Zanima te kako funkcioniše algoritam na društvenim mrežama ili kako da ga iskoristiš da poboljšaš svoj reach? Onda se pridruži našoj radionici gde te čekaju igrice, dobra zabava ali i edukativni sadržaj!

Uhvati ritam, savladaj marketing algoritam

Radionici će prisustvovati i govoriti Marija Raičević, omladinska radnica, mlada aktivistkinja i autorka bloga OverThinker.rs, namenjen da pruža korisne savete o ličnom i profesionalnom razvoju mladih. Radionica je na temu marketinga, uticaja algoritma i društvenih mreža. U cilju nam je da u formi neformalnog obrazovanja učesnike bliže upoznamo sa osnovama funkcionisanja algoritma, kako sami da poboljšaju svoje profile na društvenim mrežama i celokupno internet iskustvo. Samim tim, radionica je osmišljena da bude interaktivnog karaktera, sa praktičnim delom za učesnike kako bi primenili naučena znanja, međusobno se upoznali i povezali na društvenim mrežama. 

Prijave su otvorene do 23. juna u ponoć, i moguće su putem prijavnog formulara.

Broj mesta je ograničen.

Kopiraj link