Takmičenja

Foto konkurs ,,Oseti duh Novog Sada“

12.05.2022.
3 min

Turistička organizacija Grada Novog Sada i ove godine pruža mogućnost da kroz fotografiju prenesete emocije koje u vama izaziva Novi Sad i njegova okolina. Tokom drugog po redu nagradnog foto konkursa pod nazivom ,,Oseti duh Novog Sada“ koji TONS organizuje u periodu od 10. maja do 10. avgusta, naši darodavci nagrađuju najlepše prolećne i letnje fotografije.

Foto konkurs ,,Oseti duh Novog Sada“

Ukoliko uživate u dugim šetnjama sunčanim kejom, razgledanju slikovitih pejzaža i u prijatnoj atmosferi Novog Sada, pozivamo vas da učestvujete u TONS-ovom nagradnom foto konkursu. Brojne zanimljive nagrade vas očekuju, a na vama je samo da uhvatite trenutak i zabeležite ga vašim telefonom ili fotoaparatom.

Veliki doprinos foto konkursu dali su brojni darodavci, koji su pripremili veoma zanimljive nagrade. Zlatni sponzori su ,,dr Techno“ i „Samsung“, koji će vlasnika najlepše fotografije nagraditi ,,Samsung“ telefonom. Seosko domaćinstvo Miljević poklanja lagani odmor na njihovom imanju uz večeru i degustaciju, kao i noćenje i doručak za dvoje, dok je hotel „Fruške terme“, pripremio relaksirajući ,,spa day“ za dvoje.

Brojni partneri su za vas pripremili još odličnih nagrada, među kojima su: dva noćenja sa doručkom za dvoje u Butik hotelu ,,Arta“, noćenje sa doručkom za dvoje u hotelu „Putnik“, noćenje sa doručkom za dvoje u hotelu „Novi Sad“, vrednosni vaučeri za kupovinu u ,,Manual Co.“ i ,,Zaga Clothing“, večera za dvoje u kafe-restoranu „Veliki“, večera za dvoje u restoranu ,,Garden“, degustacija vina u vinskom podrumu Šukac, ukusni kolači u poslastičarnici „Vremeplov“, neka od sjajnih knjiga iz knjižare ,,Bulevar Books“, dve karte za neku od zanimljivih predstava i baleta u Srpskom narodnom pozorištu, dve karte za film po izboru u bioskopu ,,Arena Cineplex“, kao i promo paketi TONS-a.

Stručni žiri će izabrati najlepše fotografije u periodu od mesec dana nakon završetka foto konkursa, koje će biti izložene na sajtu TONS-a, gde će posetioci sajta moći da ih pogledaju. Autori najlepših fotografija biće obavešteni putem mejl adrese koju dostave prilikom prijave.

Fotografije poslati na mejl: fotokonkurs.tons@gmail.com

Detaljne informacije i propozicije možete naći na sledećem linku.

Kopiraj link

Slični tekstovi

11.06.2021.
2 min

Konkurs za dodelu godišnjih nagrada za arhitekturu za 2019. godinu

Takmičenja
Konkurs za dodelu nagrade Zadužbine Đoke Vlajkovića
29.12.2021.
3 min

Konkurs za dodelu nagrade Zadužbine Đoke Vlajkovića

Takmičenja
Case Study Show 2023
20.02.2023.
4 min

Case Study Show 2023

Takmičenja