Takmičenja

Konkurs za najbolju eko-ideju „Snažno zelena ideja“

11.06.2021.
1 min

U okviru projekta Zeleni inkubator koji sprovodi Beogradska otvorena škola uz finansijsku podršku Evropske unije, grupa Omladinci u zelenom preduzetništvu raspisuje konkurs koji će vas edukovati, informisati i zabaviti u isto vreme!

 

Ekologija

Foto: Pixabay

Svakodnevno čitamo brojke novozaraženih koje nas brinu i prilagođavamo se na nove uslove; za to vreme oni najhrabriji će se odlučiti da prihvate naš izazov  -  prezentovaće svoju eko-ideju i možda će baš oni najpreduzimljiviji osvojiti nagradu. Želimo da vam ove dane učinimo manje zabrinutim i da ih ispunimo kreativnošću i inovativnošću!

 

Eko-ideju  mogu poslati svi učenici, studenti i mladi do 25 godina koji žele sa društvom da podele svoje ideje i predloge svojih eko-projekata u cilju unapređenja zaštite životne sredine. Primećuješ neki ekološki problem u svom okruženju? Imaš ideju kako bi on mogao biti rešen? Opiši svoju ideju i pošalji nam je, možda baš ona bude najbolja!

 

Žiri će razmotriti sve pristigle prijave, a tri najzanimljivija i najkreativnija eko-rešenja biće nagrađena diplomom i prigodnim poklonom iznenađenja! Možete se prijaviti OVDE do 25. novembra 2020. godine.

 

Ako imaš dodatnih pitanja, slobodno ih pošalji na: zpkonferencija@gmail.com.

 

Srećno!

 

Kopiraj link