Takmičenja

Nagrada za izuzetnost Hemofarm fondacije

21.06.2021.
1 min

Hemofarm fondacija ustanovila je Nagradu za izuzetnost koju, počev od 2018, dodeljuje svake godine za izuzetna dostignuća u oblasti zdravlja, obrazovanja i kulture.

Nagrada za izuzetnost Hemofarm fondacije

Foto: Pixabay

U susret dodeli Nagrade za izuzetnost 2021, Hemofarm fondacija je uputila poziv za podnošenje predloga za najboljeg kandidata - pojedinca, organizaciju, instituciju za izuzetna dostignuća u oblasti zdravlja, obrazovanja i kulture. Nagrada, koja je u obliku statue ždrala, simbol je istrajnosti i dugovečnosti i predstavlja podršku idejama i projektima koji menjaju lice društva na bolje, a uključuje i novčani iznos.

Rok za podnošenje predloga: 1. jul 2021. godine.

Predlog (popunjen Formular za predlog za Nagradu za izuzetnost Hemofarm fondacije) možete uputiti na e-imejl adresu nagradazaizuzetnost@hemofarm.com.

Komitet za dodelu Nagrade za izuzetnost će o predlozima odlučivati do 1. oktobra 2021. godine, nakon čega će biti proglašen dobitnik.

Za dodatna pitanja možete kontaktirati Alenu Pajić, projektnu menadžerku Hemofarm fondacije putem imejla alena.pajic@hemofarm.com ili telefona +381 (65) 83-09-155.

Kopiraj link