Takmičenja

Otvorene su prijave za Hakaton #7 takmičenje

29.10.2021.
2 min

Sedmi po redu SICEF Hakaton biće održan od 5. do 7. novembra 2021. godine na Elektronskom fakultetu u Nišu i u Naučno-tehnološkom parku Niš.

Saopštenje za prijavu za Hakaton #7 takmičenje

U pitanju je dvadesetčetvoročasovno takmičenje u programiranju, u kome učestvuje osam timova od po četiri člana. Takmičari se prijavljuju preko aplikacije koja je objavljena na sajtu Hakatona, mesec dana pre takmičenja. Jedini uslov je da takmičari budu student ili diplomirani student do 29. godine života. Potrebno je da prijave zadovolje kriterijume žirija, nakon čega će kandidatima biti javljeno da li su izabrani da se takmiče na sedmom po redu Hakatonu. Dobrodošli su i takmičari iz drugih gradova i inostranstva kojima će smeštaj biti obezbeđen.

Tema Hakaton-a biće poznata neposredno pred sam početak takmičenja, dok su se kao teme prethodnih godina našle aplikacije kao primena u agrokulturi i medicini. Zadatak svakog tima je da osmisli aplikaciju u lično izabranoj tehnologiji, koja odgovara zadatoj temi i predstavi je stručnom žiriju. Žiri čine profesor Elektronskog fakulteta, predstavnik NTP-a i predstavnici sponzora, a za prva tri plasirana tima su obezbeđene vredne nagrade. Ovogodišnji sponzori događaja su MVP Workshop, Better Collective, Cubic, Webelinx Games, Ingsoftware, Fazi, Quantox i Zuhlke. Na Hakatonu takmičarima je pored preko potrebnog interneta i dodatnih monitora, obezbeđena hrana tokom celog trajanja takmičenja, kao i Soba za zabavu (Fun Room) kako bi se odmorili i dobili nove ideje.

Glavni organizator Hakatona - SICEF (Studentski Inovacioni centar Elektronskog fakulteta u Nišu) je organizacija koja je formirana da bi doprinela studiranju i usavršavanju studenata tehničkih fakulteta i popularizovala struku inženjera. Sa istim ciljem pozivamo sve zainteresovane takmičare da se prijave do 1. novembra i steknu nova prijateljstva, znanja i iskustva!

Za više informacija takmičari mogu posetiti zvanični sajt Hakatona kao i facebook stranicu.

Kopiraj link

Slični tekstovi

EESTech Challenge - Mobile App Development: Gamification
08.03.2023.
3 min

EESTech Challenge - Mobile App Development: Gamification

Takmičenja
SICEF Hakaton #8
20.10.2022.
3 min

SICEF Hakaton #8

Takmičenja
EESTech Challenge 2024 Novi Sad - AI Applications
19.03.2024.
2 min

EESTech Challenge 2024 Novi Sad - AI Applications

Takmičenja