Takmičenja

Produžen konkurs za objavljivanje radova u IV broju časopisa POLITEUMA

11.06.2021.
2 min

Studentska organizacija Srpski politički forum poziva sve zainteresovane studente da pošalju svoje radove za četvrti broj stručnog časopisa studenata društveno- humanističkih nauka i umetnosti Politeuma. U ovom časopisu se objavljuju studentski autorski radovi iz svih disciplina društveno-humanističkih nauka i iz teorije umetnosti, što znači da svoje radove mogu poslati studenti osnovnih i master studija iz Republike Srbije i regiona, čije studije se ubrajaju u navedene kategorije.

 

Produžen konkurs za objavljivanje radova u IV broju časopisa POLITEUMA

Foto: Pixabay

Konkurs je produžen zbog velikog interesovanja studenata i biće otvoren do 20. oktobra 2020. godine. Autor će odmah nakon slanja rada biti obavešten o njegovom prispeću i (ne)ispunjavanju uslova konkursa. Radove slati na elektronsku adresu redakcija.spf@gmail.com, u Word dokumentu.

Sva pravila i obaveze autora nabrojani su u Uputstvu za autore, koji se nalazi u prilogu.

 

Rad koji ispuni navedene kriterijume biće poslat na nezavisnu recenziju i lekturu. Postoji mogućnost da recenzent prihvati objavljivanje rada samo uz određene preporuke izmena ili dopuna koje predoči u svom izveštaju. U tom slučaju, rad će biti objavljen samo ako autor ispoštuje sve preporuke recenzenta (autora će o tome obavestiti Redakcija). Identitet recenzenata je nepoznat autorima, a identitet autora je nepoznat recenzentima; time se omogućava nepristrasnost u ocenjivanju.

 

Četvrti broj časopisa izlazi tokom zimskog semestra 2020. godine. Izdavanje časopisa je omogućila fondacija Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić. Za sve dodatne informacije možete se obratiti Redakciji na elektronsku adresu: redakcija.spf@gmail.com.

 

 

 

Izvor: FPN

 

Kopiraj link