Takmičenja

Produženje konkursa - Politeuma

04.04.2022.
2 min

Studentska organizacija Srpski politički forum poziva sve zainteresovane studente da pošalju svoje radove za sedmi broj stručnog časopisa studenata društveno- humanističkih nauka i umetnosti Politeuma. U ovom časopisu se objavljuju studentski autorski radovi iz svih disciplina društveno-humanističkih nauka i iz teorije umetnosti, što znači da svoje radove mogu poslati studenti osnovnih i master studija iz Republike Srbije i regiona, čije studije se ubrajaju u navedene kategorije.

Produženje konkursa - Politeuma

Konkurs je produžen zbog velikog interesovanja studenata i biće otvoren do 15. aprila 2021. godine. Autor će odmah nakon slanja rada biti obavešten o njegovom prispeću. Radove slati na elektronsku adresu redakcija.spf@gmail.com, u Word dokumentu.

Da bi rad bio primljen i poslat recenzentima na razmatranje, mora da ispuni kriterijume navedene u Uputstvu za autore i da koristi Pravila navođenja izvora prema APA stilu (pogledajte kraj objave ili sajt, veoma je važno detaljno pročitati i ispuniti uputstva u suprotnom rad neće biti objavljen).

Rad koji ispuni navedene kriterijume biće poslat na nezavisnu recenziju i lekturu. Postoji mogućnost da recenzent prihvati objavljivanje rada samo uz određene preporuke izmena ili dopuna koje predoči u svom izveštaju. U tom slučaju, rad će biti objavljen samo ako autor ispoštuje sve preporuke recenzenta (autora će o tome obavestiti Redakcija). Identitet recenzenata je nepoznat autorima, a identitet autora je nepoznat recenzentima; time se omogućava nepristrasnost u ocenjivanju.

Sedmi broj časopisa izlazi tokom letnjeg semestra 2022. godine. Za sve dodatne informacije možete se obratiti Redakciji Srpskog političkog foruma na elektronsku adresu: redakcija.spf@gmail.com.

Pratite informacije i na našim društvenim mrežama instagram, fejsbuk i putem sajta www.casopispoliteuma.wordpress.com.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Konkurs za godišnju studentsku nagradu za najbolji esej 2022.
17.05.2022.
2 min

Konkurs za godišnju studentsku nagradu za najbolji esej 2022.

Takmičenja
The HG Wells fiction short story competition
11.06.2021.
2 min

The HG Wells fiction short story competition

Takmičenja
CoreNet Global Academic Challenge 14
08.08.2023.
4 min

CoreNet Global Academic Challenge 14

Takmičenja