Takmičenja

Takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja AFI Europe Serbia Business Challenge 2022

02.12.2022.
3 min

U periodu od 9. do 21. decembra 2022. godine, na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu održaće se AFI Europe Serbia Business Challenge 2022, takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja namenjeno studentima. Iza ovog projekta stoji najveće udruženje konsalting profesionalaca, industrijskih eksperata i studenata u Jugoistočnoj Evropi, Business Case Association Southeast Europe.

Takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja AFI Europe Serbia Business Challenge 2022

Studenti svih fakulteta iz Beograda imaće priliku da se suoče sa izazovima modernog poslovanja i rešavaju realan poslovni problem iz industrije nekretnina. Svečano otvaranje projekta i predstavljanje studije slučaja održaće se 9. decembra, nakon čega će učesnici imati priliku da rade na svojim rešenjima do 14. decembra. Odabrani timovi, prezentovaće svoje rešenje 16. decembra pred stručnim žirijem, a timovi koji se budu plasirali u finale imaće mogućnost konsultacija sa mentorima kako bi unapredili dalji rad.  Finalno izlaganje najboljih timova i proglašenje pobednika održaće se 21. decembra.

Cilj takmičenja je da se studentima približi koncept poslovanja, nov način razmišljanja i donošenja odluka, kao i rešavanja problema kroz primer iz prakse. Tom prilikom steći će veštine korisne za budućnost, primenljive u svim sferama poslovanja, kao i značajna poznanstva sa ekspertima iz industrije.

Case Study Club, koji je od ove godine pod pokroviteljstvom zajednice Business Case Association Southeast Europe, poznat je po uspesima svojih članova na lokalnim, regionalnim i svetskim takmičenjima u rešavanju poslovne studije slučaja, a kroz otvoreni projekat AFI Europe Serbia Business Challenge 2022 omogućava studentima svih fakulteta da se u tome oprobaju.

Najbolje plasirani timovi imaće priliku da osvoje vredne novčane nagrade.

Partner projekta je kompanija AFI Europe Serbia, renomirani izraelski investitor u oblasti komercijalnih i stambenih nekretninama, sa posebnim foksuom na tržišta nekretnina u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Kompanija AFI Europe Serbia je godinama prisutna na našem tržištu predstavljajući sinonim za kvalitet, odgovornost i posvećenost. Svi projekti AFI Europe Serbia trenutno razvijeni u Beogradu podrazumevaju izuzetno vredne i inovativne koncepte koji su proširili ponudu nacionalnog tržišta nekretnina, pozicionirajući investitora na najviše mesto u pomenutoj oblasti.

Ohrabrujemo sve zainteresovane studente da se prijave i naprave svoje prve korake u svetu biznisa!

Više informacija, kao i prijavu za takmičenje koja je otvorena do 6. decembra, možete pronaći na našim stranicama na Facebook-u, Instagram-u i LinkedIn-u.

Kopiraj link