Takmičenja

Unija Challenge 2022 - regionalno takmičenje

28.09.2022.
2 min

Unija Grupa, međunarodna računovodstvena kuća, organizuje takmičenje za studente pod nazivom „Unija Challenge 2022“.

Unija Challenge 2022

Foto: Startuj.infostud.com (AdobeStock)

U Uniji Smart Accounting uvek tražimo kreativna rešenja koja pomeraju granice u području računovodstva, savetovanja i informacionih tehnologija. Ostvarili smo brojne pomake u profesionalnim i tehničkim oblastima i uspostavili nove standarde poslovanja. Upravo zbog toga želimo pomoći i mladima da pored svog formalnog obrazovanja steknu veštine koje će im koristiti u poslovnom svetu. Jedna od takvih načina su i ovakva takmičenja.

Takmičenje će se organizovati na način da se studenti mogu prijaviti na jedno od tri ponuđena područja: računovodstvo, savetovanje i informacione tehnologije. U okviru ovih područja teme za izradu zadataka su:

  • Vizija računovodstva 2052.
  • Istraživanje tržišta za potencijalnog investitora
  • Cyber Security za male kompanije

Unija Challenge takmičenje se sastoji iz dve faze. U prvoj fazi učesnici će se takmičiti unutar svoje države. Deset najbolje ocenjenih radova kvalifikovaće se u finale takmičenja na državnom nivou i imati priliku da osvoje nagrade u vrednosti 400, 600 i 1.000 evra za prva tri mesta.

Za što bolje razumevanje poslovanja ove kompanije, svim zainteresovanim učesnicima će biti omogućeno da na Dan otvorenih vrata posete prostorije Unija Grupe. Na kratkom uvodnom sastanku možete se detaljno upoznati sa ponuđenim temama, pitati šta vas zanima, upoznati članove komisije i upoznati konkurente. Dan otvorenih vrata održaće se 30. septembra 2022. godine u 12 sati u prostorijama Unije u Beogradu, na adresi Bulevar Mihajla Pupina 165G.

Prijavite se individualno ili kao tim do 5.10.2022. na jedno od ponuđenih područja i tema i pristupite rešenju projektnog zadatka te pokažite svoju kreativnosti i znanje. Pobednički tim na državnom nivou plasiraće se na regionalno takmičenje koje će se održati 21. novembra 2022. godine u poslovnoj zgradi Unije u Sloveniji na kojem će takmičiti za nagradu od 5.000 evra.

Postanite deo ove pozitivne priče, pokažite nam svoje veštine i iskažite ideje. Pokrenite promene sa Unijom i prijavite se putem link-a

Verujemo da vaš neopterećen i nekonvencionalan pogled izvana može doneti sveža rešenja koja mogu biti odlične polazne tačke za nova otkrića. Oni će zasigurno biti odlična startna pozicija za vašu karijeru. Ko zna, možda nam se putevi uskoro ponovo ukrste.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Konkurs za dodelu "Nagrade Milivoja Jovanovića i Luke Ćelovića"
15.11.2022.
3 min

Konkurs za dodelu "Nagrade Milivoja Jovanovića i Luke Ćelovića"

Takmičenja
Takmičenje mladih računovođa „Obračun 2022“
04.03.2022.
1 min

Takmičenje mladih računovođa „Obračun 2022“

Takmičenja
Otvorene prijave za BizKod v6.0
08.04.2022.
2 min

Otvorene prijave za BizKod v6.0

Takmičenja