Volontiranje

Humanitarna organizacija "Pokreni život" u potrazi za volonterima

23.03.2021.
2 min

U tim humanitarne organizacije "Pokreni život" dobrodošli su svi kreativni, ambiciozni i odgovorni mladi ljudi, kao svako ko volonterskim radom misli da može da doprinese njihovoj humanitarnoj misiji, navodi se u pozivu.

 

Pokreni život traži volontere

Foto: Pixabay

Dok volontiraju za "Pokreni život", saopštvaju, pred mladima će biti mogućnost da razviju veštine upravljanja projektima i izgrade sposobnost komunikacije kroz rad u okruženju.

 

Pred njima će biti izazov i da organizuju različite događaje zabavnog, a pre svega humanitarnog karaktera, navode iz humanitarne organizacije.

 

Humanitarna organizacija "Pokreni Život" je vrlo aktivna na društvenim mrežama i iz tog razloga traži mlade kreativne ljude koji će voditi profile i baviti se aktuelnim temama - poručuju iz organizacije.

 

Zainteresovani treba da se prijave na mejl adresu info@pokrenizivot.com ili na sajtu organizacije, iz koje ih pozivaju da postanu "deo ekipe koja nečije snove pretvara u stvarnost".

 

Humanitarna organizacija „Pokreni Život”, kako navode na sajtu, naročito radi na humanitarnom radu sa decom (slabijeg materijalnog statusa, decom sa posebnim potrebama, decom bez roditeljskog staranja i bolesnom decom) i unapređenju njihovog vaspitno obrazovnog statusa kao i sa ustanovama koje se bave negom, lečenjem i staranjem o deci.

 

Izvor: Pokreni Život

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Poziv za volontiranje u Španiji 2021.
26.03.2021.
1 min

Poziv za volontiranje u Španiji 2021.

Volontiranje
Volontirajte na 20. Uhvati filmu
12.05.2022.
3 min

Volontirajte na 20. Uhvati filmu

Volontiranje
Pridružite se Belhospice volonterskom timu
18.12.2020.
2 min

Pridružite se Belhospice volonterskom timu

Volontiranje