Volontiranje

Mentorski proces Pokreni se! - Volontiranje

17.01.2022.
2 min

Međunarodna organizacija Pokreni se! će u periodu od 17. januara do 27. januara primati prijave za mentorski ciklus na linku.

Mentorski proces Pokreni se! - Volontiranje

Mentorski ciklus će trajati 60 dana (od 1. februara do 1. aprila) i moćićete da se prijavite za sledeće oblasti:

  • Saradnje;
  • Društvene mreže i dizajn;
  • Odnosi sa javnošću;
  • Istraživanje.

Za vreme mentorskog ciklusa dobićete sve potrebne veštine za rad na poziciji/oblast za koju ste se prijavili. Uz teorijsko znanje dobijate i praktično, koje ćete moći da primenite u budućem radu, a pritom ćete imati i priliku da se sjajno provedete u prijatnom i druželjubivom okruženju.

„Pokreni se!“ traži volontere starosti od 15 do 25 godina koji nemaju iskustvo, a žele da ga steknu kako bi ga kasnije kvalitetno upotrebili. Osoba koja se prijavljuje bi trebala biti komunikativna, odgovorna, fleksibilna i posvećena radu. Aktivnosti se održavaju offline/online. Za aktivnosti koje se budu organizovale uživo biće pokriveni svi troškovi. Volontiranje traje maksimalno 6h nedeljno.

Organizacija “Pokreni se!” je dobrovoljna, nevladina i neprofitna organizacija, osnovana na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti neformalnog obrazovanja. Ciljevi organizacije su: unapređivanje položaja mladih na područiju Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske; edukacija mladih od 15 do 30 godina; kreiranje mreže organizacija na područiju Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske; kreiranje sigurnog kreativnog mesta na kome mladi mogu da izraze, osnaže i realizuju svoje ideje; pomaganje i osnaživanje ostalih udruženja i organizacija civilnog ili vladinog sektora.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati „Pokreni se!“ putem email adrese office.pokrenise@gmail.com ili broja telefona +381677231003. Takođe, možete ih pronaći i na društvenim mrežama Instagram, Facebook i LinkedIn.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Interakcija - Kreiramo tim fantastičnih volontera!
09.11.2023.
2 min

Interakcija - Kreiramo tim fantastičnih volontera!

Volontiranje
Pokreni se! Masovna  regrutacija 2022.
31.01.2022.
3 min

Pokreni se! Masovna regrutacija 2022.

Volontiranje
Poziv za volontere 2022 - Centar za razvoj fotografije
21.09.2022.
2 min

Poziv za volontere 2022 - Centar za razvoj fotografije

Volontiranje