Volontiranje

Pokreni se! Traži pojačanje!

29.09.2021.
2 min

Ko smo mi?

Pokreni se! je internacionalna grupa mladih koja se zalaže za različita bitna pitanja mladih. Želimo da napravimo kreativno mesto ideja i da malim koracima dođemo do velikih promena! Pokreni se! se bavi različitim bitnim temama i aktivnostima. Teme koje smo pokrili do sada i pokrivamo su: obrazovanje, demokratija, ljudska prava, ravnopravnosti, feminizam, medijska pismenost, dijalog, edukacije, itd...

Pokreni se! Traži pojačanje!

Ko nam je potreban?

Potrebna nam je mlada osoba koja ima između 15 i 25 godina, koja živi na prostorima Srbije, Bosne i Hercegovine ili Hrvatske (nije bitno koje si nacionalnosti, bitno je da si čovek ) i spremna je da se posveti Pokreni se! aktivnostima u proseku 6 sati nedeljno. Ako si komunikativna, odgovorna, fleksibilna i posvećena osoba, prijavi se! Ako sebe vidiš kao osobu koja se zabavlja i uči onda je ovo prava prilika za tebe!

Šta možemo da pružimo?

Možemo da pružimo iskustvo, znanje i resurse koje Pokreni se! ima! Pokreni se! čine mladi ljudi i s toga pružamo ti timski rad u opuštenoj atmosferi bez stresa. Nemaš iskustva? Ne brini, “Pokreni se!” pruža dvomesečni besplatni mentorski proces sa svaku dole navedenu poziciju. Pored svega ovoga imaš priliku da učestvuješ u razvijanju organizacije uporedo sa razvijanjem svojih kompetencija. Hajmo da se upoznamo i dođemo malim koracima do velikih promena!

Volontiranje može krenuti u bilo kom momentu ali je važno naglasiti da je minimum volontiranja 2 meseca. Nakon tog perioda volonter/ka može nastaviti rad, ukoliko bude bio voljan/na u organizaciji, kao član iste. Aktivnosti su online i offline. Za aktivnosti koje se bude organizovale uživo biće pokriveni svi troškovi.

Otvorene pozicije su:

  • Volonter u PR-u;
  • Istraživač;
  • Volonter u timu za saradnju;
  • Volonter u izradi i održavanju sajta;
  • Volonter za društvene mreže i društvene mreže.

Kako se prijaviti?

Prijavite se putem formulara.

Rok za prijavu je 10. oktobar 2021.

Kontakt informacije:

Instagram: @pokreni.se.

Facebook: Pokreni se / Move on.

Mail: contact.pokrenise@gmail.com.

Broj telefona: +381677231003.

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Postani volonter UN u lokalnoj zajednici!
27.07.2022.
5 min

Postani volonter UN u lokalnoj zajednici!

Volontiranje
Poziv za volontere - Festival Vizualizator 2021.
27.10.2021.
2 min

Poziv za volontere - Festival Vizualizator 2021.

Volontiranje
ESC Volontiranje - Park prirode u Švajcarskim Alpima
12.03.2021.
3 min

ESC Volontiranje - Park prirode u Švajcarskim Alpima

Volontiranje