Volontiranje

Postani volonter portala - Hoću u pozorište 2021.

07.06.2021.
3 min

Ako prvi put čuješ za portal Hoću u pozorište, ne brini, nikad nije kasno. Bitno je samo da voliš pozorište i na pravom si mestu!

Postani volonter portala - Hoću u pozorište 2021.

Imaš priliku da postaneš deo mlade redakcije koja sama osmišljava i sprovodi sve svoje ideje. Okupljeni oko jedne teme - pozorišta, prikupljamo i kreiramo najrazličitije sadržaje koje se tiču pozorišnog sveta. 

Kako to radimo? Pričamo sa svima - glumcima, rediteljima, mladima, starima i svima koje tu još usput nađemo. Putujemo po festivalima koji se održavaju u različitim delovima Srbije, gledamo puno predstava i pišemo o tome, a takođe fotkamo sve u i oko pozorišta. Osim toga imamo i kul Instagram profil, kako kažu naši pratioci.

S obzirom da konstantno razvijamo nove ideje, potrebno nam je pojačanje i još ljudi koji bi nam pomogli u njihovoj realizaciji. 

Tražimo mlade ljude od 16 do 26 godina iz svih krajeva Srbije koji su zaljubljeni u pozorište, entuzijastični, dobri timski igrači i spremni da ulože svoje vreme i talenat u volontiranje na portalu promišljajući i promovišući pozorište na drugačiji način. 

 

Ako želiš da:

  • Upoznaš pozorište iz novog ugla;
  • Putuješ po zemlji i pratiš sva pozorišna dešavanja;
  • Učiš, usavršavaš se i stičeš nova znanja i veštine;
  • Stekneš nova poznanstva i budeš deo zajednice;
  • Razvijaš svoju kreativnost osmišljavajući zanimljive sadržaje.

Prijavi se na naš konkurs! 

 

Tražimo:

  • Novinar(k)e

Želiš da pišeš o predstavama, intervjuišeš poznate glumce i reditelje, izveštavaš sa pozorišnih festivala širom Srbije i imaš iskustva u pisanju? Pozicija novinara/ke je baš za tebe! 

  • Fotograf/kinje

Imaš oko za savršen kadar, umeš da fotografijama približiš likove i emocije, poseduješ opremu, a potreban ti je prostor za pokazivanje? Oprobaj se sa nama u fotkanju pozorišnih predstava i drugih događaja. 

  • Grafičke dizajner(k)e

Znaš da koristiš Ilustrator, Photoshop ili neki sličan grafički program, pratiš trendove u dizajnu, želiš i da kreiraš vizuale za društvene mreže i naš veb sajt. Ovo je sjajna prilika da se kreativno izraziš. 

  • PR menadžera/ke

Voliš da upoznaješ ljude, komunikativan/na si, otvoren/a i uvek spreman/na za saradnju? Zanimaju te odnosi sa javnošću, marketing i strategije za promociju? Oprobaj se kao PR menadžer/ka HuP-a. 

Ukoliko želiš da volontiraš na bilo kojoj od ovih pozicija prijavi se popunjavanjem forme na ovom linku.

Konkurs traje do 25. juna. 

Ako imaš problema sa prijavom ili neko pitanje piši nam na kontakt@hocupozoriste.rs.

Kopiraj link