Volontiranje

Poziv za volontere 2022 - Centar za razvoj fotografije

21.09.2022.
2 min

Interesuju te fotografija, dizajn, vizuelna umetnost i inovacije u ovim oblastima? Ambiciozna si, vredna i odgovorna osoba? Želiš svoja teorijska znanja da primeniš u praksi, vidiš kako funkcioniše realno radno okruženje i razviješ svoje organizacione veštine?

Ako je tvoj odgovor DA, prijavi se i postani deo dinamičnog i kreativnog tima volontera Festivala fotografije VIZUALIZATOR!

Vizualizator

Odnosi s javnošću (PR) copywriting, marketing, novinarstvo, menadžment, dizajn, fotografija, video, kustoska praksa, produkcija, organizacija, montaža, animacija, IT...spremni smo za vaše ideje i stvaralačku energiju!

VIZUALIZATOR je multidisciplinarni događaj, organizovan od strane Centra za razvoj fotografije, čiji je cilj unapređenje foto-industrije i uspostavljanje mreže domaćih i stranih profesionalaca i mladih koji žele da grade karijeru u oblasti fotografije, menadžmenta, medija i umetnosti. Tražimo volontere-saradnike, koji će učestvovati u organizaciji festivala i time steći dragocena praktična iskustva, kao i kontakte sa domaćim i stranim učesnicima i stručnjacima iz oblasti fotografije, dizajna i medija.

Festival se ove godine održava u periodu od 17. novembra do 10. decembra.

Ko može da se prijavi i kako?

Mogu da se prijave svi zainteresovani i odgovorni mladi ljudi, koji su spremni da svoje vreme posvete intenzivnoj organizaciji ovog kulturnog događaja, tako što će poslati svoje ime i prezime, CV i motivaciono pismo na mejl budicrfvolonter@gmail.com.

Prijave možete slati do 30. septembra u ponoć.

Ukoliko si student, nudimo ti mogućnost da se tvoj volonterski angažman na festivalu računa kao stručna praksa, pri čemu ćeš dobiti potvrdu o učešću.

Za dodatne informacije, pišite nam na budicrfvolonter@gmail.com

Kopiraj link