Volontiranje

Poziv za volontere - Festival Vizualizator 2021.

27.10.2021.
2 min

Ambiciozna si osoba? Interesuju te fotografija, dizajn, vizuelna umetnost i inovacije u ovim oblastima? Želiš svoja teorijska znanja da primeniš u praksi, vidiš kako funkcioniše realno radno okruženje i razviješ svoje organizacione veštine? 

Poziv za volontere - Festival Vizualizator 2021.

Ako je tvoj odgovor da, prijavi se i postani deo dinamičnog i kreativnog tima volontera Festivala fotografije vizualizator! 

Odnosi s javnošću, copywriting, marketing, novinarstvo, menadžment, dizajn, kustoska praksa, produkcija, organizacija, montaža, animacija, IT, antropologija, psihologija, istorija...spremni smo za vaše ideje i stvaralačku energiju!

Ukoliko postaneš deo tima Festivala fotografije Vizualizator, imaš priliku da učestvuješ u organizaciji tribina i radionica, da zajedno sa nama osmišljavaš teme i pozivaš učesnike. Iz prve ruke učiš od profesionalaca, upoznaješ znamenite ličnosti i širiš svoju profesionalnu mrežu kontakata.

Vizualizator je multidisciplinarni događaj, organizovan od strane Centra za razvoj fotografije, čiji je cilj unapređenje foto-industrije i uspostavljanje mreže domaćih i stranih profesionalaca i mladih koji žele da grade karijeru u oblasti fotografije, menadžmenta, medija i umetnosti. Tražimo volontere-saradnike, koji će učestvovati u organizaciji festivala i time steći dragocena praktična iskustva, kao i kontakte sa domaćim i stranim učesnicima i stručnjacima iz oblasti fotografije, dizajna i medija.

Festival se ove godine održava u periodu od 18. novembra do 5. decembra.

Ko može da se prijavi i kako?

Mogu da se prijave svi zainteresovani i odgovorni mladi ljudi, koji su spremni da svoje vreme posvete intenzivnoj organizaciji ovog kulturnog događaja, tako što će poslati svoje ime i prezime, CV i motivaciono pismo na mejl budicrfvolonter@gmail.com. Prijave možete slati do 3. novembra u ponoć.

Ukoliko si student, nudimo ti mogućnost da se tvoj volonterski angažman na festivalu računa kao stručna praksa, pri čemu ćeš dobiti potvrdu o učešću.

Rad na festivalu ti može pomoći tokom izrade seminarskih i diplomskih radova.

Za dodatne informacije, pišite nam na budicrfvolonter@gmail.com.

Kopiraj link