Volontiranje

Pridružite se BELhospice volonterskom timu u radu Dnevnog boravka

11.10.2022.
2 min

Želiš da svoje slobodno vreme provedeš pomažući nekom i saznaš kakav osećaj budi?!

Postani deo tima koji će nečiji život učiti vrednim osmeha i radosti, možda si baš ti ta/taj koga tražimo.

Dođi i pridruži nam se!

Pridružite se BELhospice volonterskom timu u radu Dnevnog boravka

Nova volonterska obuka BELhospice centra je usmerena na regrutaciju volontera u okviru usluge Dnevnog boravka gde dolaze naši korisnici da unaprede kvalitet života, provedu kvalitetno vreme u radno-okupacionim i kreativnim aktivnostima, usmerenim profesionalnim savetodavnim radionicama sa holističkim pristupom i podele radost življenja. Rad Dnevnog boravka i aktivnosti se odvijaju uvek u prepodnevnim satima u prostorijama našeg centra.

Volonterska obuka usmerena na rad Dnevnog boravka će biti održana uživo 25.10. i 26.10.2022. od 17-20h oba dana, u prostorijama BELhospice centra, na adresi Dvadesetog oktobra 12a, Mali Mokri Lug, Zvezdara.

Rok za prijavu je 21.10.2022.

Centar za palijativno zbrinjavanje i palijativnu medicinu „BELhospice“ je prva specijalizovana organizacija koja se bavi zbrinjavanjem terminalno obolelih onkoloških pacijenata, na teritoriji grada Beograda. U zbrinjavanju učestvuju medicinski tim, psiho-socijalni tim i obučeni volonteri. Sve usluge BELhospice centra su besplatne. Fundraising tim obezbeđuje sredstva za funkcionisanje centra, pri čemu nam je neophodna pomoć mladih, kreativnih volontera, motivisanih za aktivan doprinos u organizaciji i realizaciji humanitarnih događaja!

Detaljnije o našem radu i aktivnostima možete se informisati putem sajta.

Više o volonterskom programu na: link-u

Za više informacija o volonterskoj obuci.

Poslati mail kontakt i CV osobi:

Kopiraj link