Volontiranje

Prijave za treći UPSHIFT su otvorene

19.06.2020.
2 min

Program UPSHIFT je namenjen mladima koji žele da menjaju svet počevši od promena u svojoj okolini. Sticanje novih znanja i veština koje nisu dostupne u formalnom obrazovanju je glavni i nerazdvojni deo programa, koji podstiče na proaktivan pristup rešavanju neadresiranih problema u lokalnim zajednicama. Ovaj program se po treći put realizuje u Srbiji, a sprovodi ga neprofitna organizacija Razlivalište u saradnji sa UNICEF Srbija.

 

UPSHIFT 2020

 

Program pruža mentorsku i finansijsku podršku tokom trajanja projekta. Svi zainteresovani mogu prijaviti problem koji žele da reše na sajtu UNICEF Srbija. Problem treba biti vezan za okruženje u kome se nalaze, bilo da je ekološke, obrazovne, socijalne ili druge prirode. Najboljih 16 ideja dobiće mogućnost da učestvuju na dvodnevnim onlajn radionicama 18. i 19. jula na kojima će dobiti priliku da razvijaju svoja rešenja. Najboljih 8 timova dobijaju finansijsku podršku u iznosu do 2000 EURi nastavak rada sa mentoromkako bi realizovali ideje na kojima su vredno radili.

 

Nakon prvog UPSHIFT-a posvećenom mladima u Beogradu i drugog posvećenom mladima u Novom Sadu, treći UPSHIFT otvoren je za sve mlade na teritoriji južne i istočne Srbije (Niš, Leskovac, Smederevo, Vranje, Požarevac, Zaječar, Pirot, Bor, Prokuplje, Smederevska Palanka).

 

Pozivamo sve mlade uzrasta 13-19 godina da se prijave putem forme. Rok za prijavu je 28. jun.

 

UPSHIFT 2020

 

Jedan od glavnih ciljeva projekta je inkluzija mladih iz osetljivih grupa i onih kojima su ovakve prilike teže dostupne, tako da posebno ohrabrujemo i pozivamo mlade koji pripadaju raseljenim licima, licima sa invaliditetom i ugroženim grupama, da se prijave za učešće!

 

UPSHIFT je globalni program koji po treći put u Srbiji organizuje neprofitna organizacija Razlivalište u saradnji sa UNICEF Srbija, u okviru zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“ koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF).

 

Za sve dodatne informacije posetite sajt Razlivališta.

 

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

ESC volontiranje "Balkan Hospot"
25.01.2022.
1 min

ESC volontiranje "Balkan Hospot"

Volontiranje
Pridružite se Belhospice volonterskom timu
18.12.2020.
2 min

Pridružite se Belhospice volonterskom timu

Volontiranje
OSSI tim traži pojačanje!
09.02.2022.
1 min

OSSI tim traži pojačanje!

Volontiranje