Volontiranje

Želiš li biti glas mladih? Postani deo tima Veritas hub-a!

12.05.2023.
2 min

Pozor mladim ljudima sa Balkana! Organizacija Pokreni se mladi poziva sve mlade ljude sa Balkana da se pridruže novom programu pod nazivom Veritas Hub. Ova platforma ima viziju da postane centralno mesto za informisanje i osnaživanje mladih ljudi, pružajući im platformu za izražavanje i povezivanje sa zajednicom.

Želiš li biti glas mladih? Postani deo tima Veritas hub-a!

Veritas Hub je jedinstvena platforma koja pruža mladima inspirativan prostor za informisanje, edukaciju i izražavanje mišljenja. Misija platforme je da omogući mladima upoznavanje sa različitim temama, problemima i izazovima, te da doprinesu njihovom rešavanju. Cilj Veritas Hub-a je da pruži kvalitetan, pouzdan i relevantan sadržaj koji se izdiže iznad površinskih tema i senzacionalizma.

Veritas hub poziva sve mlade i motivisane osobe između 16 i 30 godina da se pridruže njihovom programskom timu u ostvarivanju zajedničke misije. Traže se ljudi spremni da se angažuju i rade u zajedništvu kako bi stvorili društvo koje ceni i poštuje istinu. Budite deo pozitivne promene i prijavite se danas!

Prijave su otvorene od 5. do 15. maja 2023 godine. Možete se prijaviti putem formulara. Nakon što popunite prijavu, bićete kontaktirani od strane programa Veritas hub-a.

Veritas Hub trenutno traže mlade i strastvene volontere za četiri uzbudljive pozicije, a gde je prva pozicija je Novinar koji će istraživati i pisati o relevantnim temama za mlade, voditi intervjue i pomoći u razvoju novih koncepta vesti.

Druga pozicija je Dizajner koji će kreirati vizualne medije za društvene mreže i web stranicu, razvijati kreativne koncepte za projekte i priče i održavati vizualni identitet medija.

Treća pozicija je za PR Koordiantor koji će razvijati strategije društvenih medija, upravljati interakcijama s publikom, planirati i organizovati događaje i izveštavati o uspesima kampanja.

Četvrta pozicija je Finansijski Koordinator, koji će biti zadužen za identifikaciju potencijalnih donatora i sponzora, prikupljanje sredstava kroz crowdfunding kampanje, aplikacije za projekte i podsticajne nagrade.

podsticajne nagrade. Više informacija o oblastima, načinu i toku regrutacije možeš pronaći na njihovim mrežama u narednim danima. Rad platforme možete pratiti na instagram kanalu @veritas.hub i @pokreni.se.

Za sva pitanja, budite slobodni da kontaktirate program putem mejla veritas@pokrenise-mladi.org ili broja telefona +38670191530 (možete putem Viber-a i WhatsApp-a)

Kopiraj link

Slični tekstovi

Forum mladih – Konkurs za prijem novih članova
17.03.2022.
3 min

Forum mladih – Konkurs za prijem novih članova

Volontiranje
Vega volontiranje 2020
04.06.2020.
3 min

Vega volontiranje 2020

Volontiranje
Uhvati film – volontiraj na najpristupačnijem filmskom festivalu u Srbiji
26.09.2022.
2 min

Uhvati film – volontiraj na najpristupačnijem filmskom festivalu u Srbiji

Volontiranje