Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
Prvi posao
Advokatski pripravnik
Lokacija Beograd, Gundulićev venac 55
Rok za prijavu 30.09.2023.
Postavljeno 15.09.2023.
Puno radno vreme
1. smena
Nije potrebno radno iskustvo

Advokatska kancelarija GCLegalTax želi da angažuje novog kolegu/koleginicu na poziciji „advokatski pripravnik“. 

Ukoliko ste (i) završili pravni fakultet sa prosečnom ocenom 8,0 ili višom, (ii) nemate profesionalno pravno iskustvo ili ga eventualno imate do najviše 12 meseci, a (iii) zainteresovani ste za rad i dodatno usavršavanje prevashodno u okviru oblasti poreskog i privrednog/korporativnog prava, podstičemo vas da se prijavite na naš konkurs.   

Od GCLegalTax možete da očekujete da će uvek da vas podrži i po potrebi usmerava u vašem profesionalnom razvoju. Osim toga možemo da ponudimo konkurentne uslove angažovanja (plata, bonusi, prijava na obavezno socijalno osiguranje), kao i posvećeno mentorstvo od strane principala tokom pripravničke vežbe i osposobljavanja za rad u advokaturi, a posebno u okviru oblasti poreskog i privrednog prava, digitalne imovine, nekretnina, radnog prava, rešavanja sporova i intelektualne svojine

Zadržavamo pravo da kontaktiramo i shodno tome bolje upoznamo samo odabrane kandidate.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više