/posao/logo/ozlogosrednji0c6b87c9f2851884fb8ec564c5a6e44f.jpg
Poslovi preko zadruge
Agent sortiranja prtljaga
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 02.08.2024.
Postavljeno 03.07.2024.
neto: 76.000 RSD (mesečna plata)
Puno radno vreme

Omladinska i studentska zadruga Bulevar ima najveću ponudu poslova za studente i omladince. Preko omladinske i studentske zadruge možete pronaći oglas za posao u svim gradovima R. Srbije i to: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Kraljevo, Čačak i ostale velike gradove u Srbiji.

Agent sortiranja prtljaga

Mesto rada: Aerodrom Nikola Tesla

Mogu se prijaviti: 

  • Omladinci

Opis posla: 

  • Potrebno 20 omladinaca za poziciju agenta za sortiranje prtljaga.
  • Vrši kompletan istovar bagaža, robe, pošte i drugih tereta iz vazduhoplova i utovar bagaža, robe, pošte i drugog tereta u vazduhoplov.
  • Rukuje lakom opremom - upravlja viljuškarom, vučnim traktorom, kargo transporterom GPU, ASU, ACU , kombi vozilima i drugim lakšom opremom.
  • Sprovodi proceduru uparkiravanja vazduhoplova uključujući i ručne signale i uputstva za rad u skladu sa zahtevima avio kompanija i prema tipovima vazduhoplova;
  • Prijavljuje nadređenima svaki incident/nesreću, neusaglašenost, neregularnost, oštećeni prtljag, robu ili poštu pronađenu tokom opsluživanja aviona, kao i svako uočeno nepoštovanje bezbednosnih propisa i propisa obezbeđivanja;
  • Rukuje vratima teretnog prostora vazduhoplova u zavisnosti od specifičnih zahteva i propisa avio kompanija,
  • Primenjuje propise o opasnim materijama i bezbednosne propis i obavlja bezbedonosne provere opreme za utovar i istovar putničkog prtljaga, robe, pošte i drugih predmeta.

Uslovi:

  • Smenski rad, 4 dana se radi, dva dana slobodna
  • U slučaju da nema gradskog prevoza, biće organizovan prevoz

Cena rada: 76.000 din + prevoz + prekovremeni rad + 26% uvećan noćni rad

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti Omladinskoj i studentskoj zadruzi na sledeće načine:

Ličnim dolaskom na adresu: Birčaninova 42, Beograd – Savski Venac

Telefonom u dnu

Elektronskim putem


Studentsko-omladinske zadruge mogu angažovati isključivo lica koja nisu mlađa od 15 godina ni starija od 30 godina na osnovu Zakona o zadrugama (član 23). Ostale prijave neće biti uzete u razmatranje.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više