Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/cocolakocka.png
Prakse
Coke Summership
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 19.05.2024.
Postavljeno 24.04.2024.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

Da li znaš šta te čeka nakon studiranja? Čeka te novi svet. Ne propusti priliku da zaviriš u njega tokom naše COKE SUMMERSHIP prakse!

Ovog leta imaš priliku da se upoznaš sa FMCG industrijom uvidom u veliki poslovni sistem kompanije Coca-Cola HBC Srbija. Tokom 6 nedelja prakse, učićeš o prodaji, distribuciji, proizvodnji, logistici, kafi, premium pićima, marketingu, finansijama, HR-u, PR-u. Upoznaćemo te sa jedinstvenim 24/7 portfoliom, radićeš sa Business Developerima na terenu i steći ćeš veštine neophodne za uspešnu karijeru kao što su organizacija vremena, pregovaranje i prezentovanje. Na Coke Summership praksi, koja traje od 12. jula do 22. avgusta, pružićemo ti uvid u sve sfere našeg poslovanja, a tvoje je samo da se opredeliš i usmeriš na ono što ti bude srcu drago, tako što ćeš da izabereš sektor u kom želiš da se usavršavaš. Sa svojim mentorom ćeš raditi na projektu koji ćeš na kraju programa imati priliku da predstaviš ispred cele kompanije.  

Negde na tom putu upoznaćeš naše srdačne kolege, vrednosti za koje se zalažemo i kompanijsku kulturu u kojoj bodrimo autentičnost, lični razvoj i timski rad. Coke Summership je jedinstvena prilika za pravi početak tvoje karijera, velika koliko i sam Coca-Cola brend.

Ako prihvataš izazov i pritom si student/kinja završne godine, ili master studija bilo kog fakulteta u Srbiji prijavi se odmah! Kroz Coke Summership praksu je do sada prošlo preko 300 studenata, od kojih se više od 80 zaposlilo u našoj kompaniji. Cilj nam je da i ove godine opravdamo reputaciju TOP POSLODAVCA po mišljenju mladih u Srbiji!

Imamo i TikTok, Instagram, Facebook i LinkedIn profil na kojima uvek možeš da ispratiš dešavanja u kompaniji, prilike za zaposlenje i pozive na praksu. Radujemo se svakoj notifikaciji!

Konkuriši

Klikom na dugme Konkuriši, dalji tok konkurisanja nastavljaš na eksternom sajtu.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više