Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/social network profile images_nordic privilege facebook2be15fa206a43092b28478092.png
Prvi posao
Konobar
Lokacija Sremska Kamenica
Rok za prijavu 10.04.2024.
Postavljeno 26.03.2024.
Puno radno vreme

Pridružite se našem timu i budite deo izvanrednog ugostiteljskog iskustva u Nordic Resortu Fruška Gora!
Nordic Resort Fruška Gora je novootvoreni hotel smešten na obroncima NP Fruška gora, pružajući nezaboravna iskustva gostima iz celog sveta. S namerom da postanemo vodeći wellness i MICE hotel na destinaciji, prepoznajemo trenutnu potrebu za dubokom reformom i reorganizacijom kako bismo podigli kvalitet naših usluga na najviši nivo. Sa tim ciljem, tražimo posvećene i iskusne Konobare, koje će se zajedno sa F&B menadžerom i ostatkom tima iz sektora hrane i pića brinuti o gastronomskim potrebama naših gostiju.
Odgovornosti:
● Pružanje izvanredne usluge gostima u restoranu.
● Preporučivanje jela i pića iz menija.
● Uzimanje porudžbina i efikasna komunikacija sa kuhinjom i barom.
● Posluživanje jela i pića gostima.
● Održavanje čistoće i urednosti u restoranu.
● Obrada računa i naplata usluga.
Kvalifikacije:
● Iskustvo rada u ugostiteljstvo je prednost.
● Poštovanje timskog rada i odlične komunikacione veštine.
● Znanje iz oblasti ugostiteljstva i posvećenost pružanju izuzetne usluge.
● Poznavanje vina i hrane će se smatrati prednošću.
● Spremnost za rad u smenama.
Pridružite se našem timu i otvorite vrata izuzetnim mogućnostima za profesionalni razvoj u jednom od najambicioznijih projekata u srpskom turizmu na ovoj destinaciji. Kao deo Nordic Resort Fruška Gora tima, imaćete priliku da oblikujete budućnost hotela i doprinesete ostvarivanju naše vizije postati vodeći wellness i MICE hotel na destinaciji.

Evo šta možete očekivati od nas:
● Organizaciju rada po švedskom modelu poslovanja:
Nordic Resort Fruška Gora je u vlasništvu ugledne švedske kompanije koja donosi bogato iskustvo i švedski model poslovanja u srpski turistički sektor. Zajedno sa švedskim investitorima, otvaramo vrata globalnim praksama i inovacijama u hotelijerstvu.
● Mogućnosti za profesionalni razvoj:
U Nordic Resortu, verujemo u razvoj naših zaposlenih. Planiramo da pružamo kontinuirane obuke, mentorske programe i mogućnosti za unapređenje kako biste izgradili uspešnu karijeru u hotelijerstvu.
● Rad u inspirativnom okruženju:
Hotel je smešten na prelepim obroncima NP Fruška Gora, pružajući vam priliku da radite u okruženju koje odiše prirodom i mirnom atmosferom, stvarajući savršeno mesto za rad.
● Timski duh i saradnja:
Nordic Resort tim je posvećen zajedničkom uspehu. Radite sa stručnjacima iz različitih oblasti i stvarajte sinergiju u ostvarivanju naših ciljeva.
● Inovacije i priliku za rast:
S obzirom na našu ambiciju da postanemo vodeći hotel na destinaciji, otvoreni smo za inovacije i prilagođavanje promenama u industriji. Očekujemo od naših zaposlenih da donose nove ideje i doprinose našem rastu.
Pridružite se našem timu i budite deo hotelske transformacije na Fruškoj Gori. Očekujemo vašu prijavu danas!

Konkuriši Prikaži adrese
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više