Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/walter logo novi.jpg
Prvi posao
Magacioner
Lokacija Beograd, Patrijarha Dimitrija 12, Rakovica
Rok za prijavu 27.09.2023.
Postavljeno 28.08.2023.
Puno radno vreme

Kompanija Walter BBQ posluje već 18. godina i najveći je regionalni ugostiteljski lanac.

Naše poslovanje se zasniva na stvaranju prepoznatljivog brenda sa akcentom na pružanju kvalitetne usluge. Našu pokretačku snagu čini vredan tim zaposlenih. Zbog razvoja i širenja poslovanja tražimo pojačanje Walter tima na poziciji:

Magacioner

Opis posla

  • prijem i izdavanje materijala, sitnog inventara, tehničkih elemenata i rezervnih delova za potrebe lokala u lancu Walter BBQ;
  • planiranje i organizovanje aktivnosti vezane za smeštaj i odlaganje unutar magacina;
  • održavanje higijene magacina i spoljašnjeg kruga;
  • organizovanje i nadgledanje parkinga ispred magacina i upravne zgrade.

Profil kandidata

  • odgovoran;
  • pedantan;
  • timski igrač;
  • spreman za rad u dinamičnom radnom okruženju;
  • spreman da odgovori na nove izazove.

Ukoliko ste zainteresovani za posao molimo Vas pošaljite CV elektronskim putem  ili pozovite putem telefona (radnim danima u periodu od 08:00 do 16:00).

Pozivamo Vas da odvojite vreme i posetite našu web stranicu www.walter.rs, kao i da posetite naše lokale i bolje nas upoznate.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

U procesu selekcije kandidati neće biti neposredno niti posredno diskriminisani u odnosu na zdravstveno stanje, odnosno invalidnost, pol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo.

Slanjem prijave kandidat daje saglasnost da se njegovi lični podaci obrađuju u procesu selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više