Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/oblak novi logo 20234819290939df0a90fa11f7a33381322c.png
Prvi posao
Magacioner
Lokacija Leštane
Rok za prijavu 06.04.2024.
Postavljeno 22.03.2024.
Puno radno vreme

TRAŽITE STABILAN POSAO NA DUŽE STAZE?

Mi smo Oblak tehnologije dugogodišnji lider na tržištu IT integracije. Kao sistem integrator smo postavili visoke standarde poslovanja, kroz obezbeđivanje personalizovane usluge za naše klijente i optimizaciju svih biznis procesa. Obezbeđujemo hardver top brendova na tržištu, kao i veliki broj softverskih rešenja i usluga za unapređenje poslovanja. U sklopu mnogobrojnih usluga od optimizacije štampe, softvera za poslovanje bez papira, poslovnog softvera, iznajmljivanje IT opreme i usluge IT admina, jedna od značajnih usluga koje nudimo našim klijentima jeste arhiviranje.

Oblak Arhiviranje je nastalo kao sinergija dobre infrastrukture, velikog znanja, iskustva, dobre prakse i besprekorne reputacije. Prateći savremene potrebe svojih klijenata, Oblak Arhiviranje nudi kompletnu podršku pri arhiviranju poslovne dokumentacije, kombinujući vrhunsku tehnologiju i stručne kvalifikacije sa najvišim sertifikovanim svetskim standardima.

POZICIJA KOJU NUDIMO

U našem magacinu na lokaciji Leštane, Kružni put 42 širimo tim i tražimo nove kolege na poziciji

MAGACIONER

Zaduženja na ovoj poziciji bila bi vezana za pravilno rukovanje arhivskom građom (dokumentacijom) koja se nalazi u magacinu što podrazumeva njen prijem, izdavanje i optimalnu organizaciju i skladištenje u okviru magacinskog prostora.

KOJE SVE POSLOVE OBAVLJAJU NAŠE KOLEGE MAGACIONERI NA OVOJ POZICIJI?

 • Prijem arhivske građe u magacin
 • Sortiranje i raspodela arhivske građe (dokumentacije)
 • Pakovanje dokumentacije u arhivske kutije
 • Raspoređivanje kutija na označena polična mesta
 • Utovar i istovar kutija prilikom prijema i otpreme dokumentacije
 • Izvlačenje arhivskih kutija za potrebe skeniranja, dostave ili uništenja bezvrednog registratorskog materijala
 • Održavanje magacinskog prostora
 • Utovar arhivskih kutija u transportno sredstvo i prevoz od i do korisnika

NAŠE RADNO VREME

Naše kolege u okviru Oblak arhiviranja rade jednu smenu od 08 do 16h.

ŠTA MI OČEKUJEMO OD NOVIH KOLEGA?

Mi radimo u timu u kom kolege poštuju jedni druge, tu su jedni za druge i zajedno osiguravamo da se posao obavi na način i u vremenskom roku u kom je to propisano. Tražimo nove kolege koje će biti posvećene poslu, prihvatiti odgovornost i osloniti se na tim kada je neophodna podrška.

ŠTA VI MOŽETE DA OČEKIVATI OD NAS?

Pored stabilnog zaposlenja na duži vremenski period, kao našem novo kolegi, nudimo i:

 • Mogućnost napredovanja
 • Rad u prijatnoj atmosferi
 • Mogućnost stalnog zaposlenja
 • Popuste na tehniku iz našeg portfolia kao i mogućnost kupovine na rate
 • Za kolege koje su duže vreme sa nama obezbeđujemo privatno zdravstveno osiguranje

KOLIKA JE PLATA?

Drago nam je što smo mogli da odgovorimo na pitanja koja vas najčešće interesuju i nadamo se da je u redu da odgovor na ovo pitanje dobijete lično od nas.

Zato nam pošaljite svoju radnu biografiju elektronskim putem ili putem vibera na broj telefona 060-0142-986. Nadamo se skorom upoznavanju i uspešnoj saradnji.

Prijavom na ovaj konkurs saglasni ste da Vas, ukoliko ne budete izabrani u prvom krugu selekcije, možemo kontaktirati u narednom periodu, ukoliko se ukaže potreba za istim ili sličnim radnim mestom. Svi podaci biće arhivirani u našoj bazi podataka i biće dostupni samo saradnicima u HR procesu. U proces selekcije će biti uključeni samo kandidati koji ispunjavaju tražene uslove, a svi kandidati koji prođu administrativnu selekciju biće obavešteni o krajnjem ishodu.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više