Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/ccnet2015.jpg
Prvi posao
PhD scientist (in life sciences ) / Application Scientist
Lokacija Novi Sad
Rok za prijavu 09.06.2023.
Postavljeno 10.05.2023.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

MTX Metisox Cell Networks je vodeći dobavljač specijalizovanih biomedicinskih baza podataka, analitičkog softvera za kompanije koje se bave istraživanjem prirodnih nauka. Sa timovima u Kembridžu, Hajdelbergu, Novom Sadu i Rijeci pružamo naučne informacije o molekularnim i biološkim procesima koji se koriste u proceni bezbednosti, prediktivnoj toksikologiji i naučnim uslugama. Kako se naša visokotehnološka kompanija brzo razvija, u potrazi smo za veštim entuzijastičnim ljudima koji bi pripadali našem međunarodno visokom interdisciplinarnom timu. MTX je mesto gde timovi farmaceuta, hemičara, molekularnih biologa i tehnologa svakodnevno koriste inovativne inteligentne tehnologije za rešavanje najnovijih naučnih problema u pronalaženju farmaceutskih lekova i u hemijskoj industriji.

Metisox je sestrinska kompanija, ali će kandidati biti zaposleni u domaćoj kompaniji CCNet Scientific d.o.o. Novi Sad.

Za našu novu kancelariju u Novom Sadu zapošljavamo: PhD naučnika (iz prirodnih nauka) / Naučnika za aplikacije koji će biti zadužen za: 

 • Pisanje naučnih radova, recenzija, postera i studija slučaja
 • Izvođenje naučnih anotacija i analiza podataka iz radova
 • Bliska saradnja sa našim prodajnim timom u postizanju ukupnog cilja prodaje predstavljanjem proizvoda putem    webex-a i lično, i upravljanjem evaluacijama proizvoda
 • Pružanje naučne podrške, obuka, proizvoda i naučnih prezentacija našim internacionalnim klijentima, kako putem vebinara tako i na licu mesta
 • Prisustvovanje konferencijama i posete klijentima
 • Rad na saradničkim projektima u okviru industrije i EU projektima

Znanje i veštine:

 • Doktorat iz biohemije, molekularne biologije, toksikologije, farmacije/farmakologije ili drugih srodnih prirodnih nauka ili drugo relevantno međunarodno iskustvo
 • Odlične naučne i tehničke veštine pisanja
 • Jake veštine komunikacije i prezentacije
 • Dobre veštine upravljanja projektima
 • Odlično vladanje MS Office paketom
 • Samouverena, visoko organizivana osoba koja je lako i brzo prilagodljiva novim situacijama
 • Perfektno znanje u pisanom i govornom engleskom jeziku
 • Spremnost na putovanja, do 30% radnog vremena

Takođe podstičemo i kandidate sa ili bez iskustva da se prijave.

Proces regrutovanja:

Proces regrutovanja se sastoji iz dva roka za prijavljivanje. Kandidati koji se prijave do 25.05.2023. biće uključeni u prvu selekciju, dok će kandidati koji se prijave nakon 25.05.2023. biti uključeni u drugi deo selekcije.

Ono što je potrebno da uradite kao prvi korak prijavljivanja, jeste da pošaljite svoj CV elektronskim putem uz propratno pismo o tome zašto mislite da ste kvalifikovani za ovu poziciju, opisana slična prethodna radna iskustva i napišite kada može biti vaš datum početka rada.

Nakon slanja Vaše prijave, putem e-maila, poslaćemo Vam link do online naučnog upitnika koji će proceniti vašu prethodnu obuku. Potrebno je da popunite upitnik i u roku od 3 radna dana ćemo proceniti Vašu prijavu i da li ste prošli u sledeći krug selekcije, odnosno intervju. 

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više