Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/milsped01.jpg
Prakse
Plaćena letnja praksa
Lokacija Beograd, Kragujevac, Kraljevo, Novi Sad, Valjevo + 1 mesto
Rok za prijavu 10.06.2023.
Postavljeno 26.05.2023.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

PRIJAVITE SE ZA PLAĆENU LETNJU PRAKSU KOMPANIJE MILŠPED!

Kompanija Milšped je globalno prepoznatljivo ime i regionalni lider u oblasti transporta i logistike, prepoznatljiv po logističkim rešenjima i uslugama koje podrazumevaju naprednu tehnološku i softversku podršku.

Uspešno poslujemo već 30 godina i ponosni smo na činjenicu da naša kompanija trenutno zapošljava preko 3500 ljudi u 13 zemalja sveta, na čak 3 kontinenta.

Sve usluge koje pružaju naše kompanije u regionu i u svetu, predstavljaju adekvatan odgovor na kompleksne zahteve klijenata za integrisane usluge na regionalnom i međunarodnom nivou. Milšped je partner koji razume specifične potrebe i izazove svojih klijenata i uvek se maksimalno trudi da na njih kvalitetno i brzo odgovori.

Znamo da je kompanija jaka koliko je jak i svaki pojedinac u njoj. Verujemo u društveno odgovorni rad, zdravu poslovnu kulturu, profesionalnost i mlade ljude koji doprinose stalnim inovacijama u našem poslu. Iskustvo, stručnost, pouzdanost – to smo mi!

Ako vas motiviše dinamično okruženje koje će vam svakodnevno pružati nove izazove, pozivamo vas da se prijavite i postanete deo našeg tima!

Program plaćene letnje prakse traje u periodu od jula do septembra i namenjen je talentovanim i ambicioznim studentima, diplomcima i srednjoškolcima završnih godina koji žele da budu deo velikog sistema, upoznaju poslovne procese i najnovija logistička rešenja.

Pružamo vam mogućnost da učite o:

 • Različitim vidovima transporta robe (AVIO i DRUMSKI u međunarodnom i domaćem saobraćaju);
 • Autologistici;
 • Skladišnim procesima;
 • Procesima kontrole kvaliteta i upravljanju standardima;
 • Carinskom posredovanju;
 • Integrisanim logističkim uslugama u našim kompanijama u Srbiji i svetu;
 • Načinima primenjivanja novih IT tehnologija u logističkim procesima, projektovanju i unapređivanju informacionog sistema, implementaciji i održavanju softverskih rešenja (CRM, WMS, ERP, DMS, TMS...), radu sa bazama podataka (SQL).

Ukoliko ste:

 • Student IV godine ili master studija;
 • Maturant srednje škole;
 • Aktivno koristite engleski jezik;
 • Volite da učestvujete u projektima i uživate u timskom radu;
 • Imate želju da učite od eksperata sa višegodišnjim iskustvom u oblasti logistike.

Pozivamo vas da pošaljete svoju biografiju i da se prilikom prijave opredelite za oblast koja vam je najinteresantnija!

Čekamo vas da zajedno pomeramo granice!

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više