/posao/logo/logob5b979fea57c2dc47cc6b89d53a056d3.jpg
Prvi posao
Prodavac
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 19.04.2024.
Postavljeno 04.04.2024.
Puno radno vreme
1. i 2. smena

BRAND POINT d.o.o. je ovlašćeni zastupnik kompanije SAMSONITE za Srbiju od 2016. godine. Vrhunski brend SAMSONITE, već više od stotinu godina, istinski je lider u proizvodnji putnih kofera, a danas to potvrđuju i brojni kupci širom sveta.

Osim Samsonite-a takođe, distribuiramo i druge svetski poznate brendove u kategoriji putnog, poslovnog i fashion asortimana kao što su Tumi, American Tourister, Hedgren, Disney, LOQI i drugi.

Naša osnovna razvojna načela su uvek pozitivno i uredno finansijsko poslovanje, kvalitetan menadžment, realni planovi razvoja i visoki profesionalizam.

Pored već otvorenih „SAMSONITE“ prodavnica u centru Beograda, u Čika Ljubinoj 7 i u Merkator centru Novi Beograd, Shopping centru Ušće, Ada Mall-u te Mercator centru u Novom Sadu, u planu je otvaranje i novih maloprodajnih objekata pod brendom “SAMSONITE”.

Takođe, zahvaljujući ponudi brendova, razvijamo uspešnu B2B i veleprodajnu mrežu na području cele Srbije.

U cilju razvoja kompanije tražimo edukovane, proaktivne i motivisane osobe za rad sa vrhunskim robnim markama.

Prijatna radna atmosfera, motivišuća zarada i timski rad glavne su odrednice poslovanja u našoj kompaniji.

Ukoliko ste zainteresovani i motivisani, pozivamo Vas da nam se pridružite!

www.brandpoint.rs

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više