Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/virid.png
Prvi posao
Radnik na pakovanju online porudžbenica u magacinu
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 17.04.2024.
Postavljeno 02.04.2024.
Puno radno vreme
1. smena
Nije potrebno radno iskustvo

Potreban nam je kandidat spreman da se posveti kvalitetnom obavljanju posla, koji će obezbediti da svaki kupac koji je kupio online proizvode u našoj prodavnici, svoju pošiljku dobije brzo i lepo upakovanu. Posao je idealan za odgovorne kandidate koji su završili školu i nemaju radno iskustvo a spremni su da usvajaju nova znanja, stiču iskustvo i započnu svoju karijeru.

Posao će uključivati sledeće aktivnosti:

  • prijem robe, kontrolu proizvoda i ulaznih dokumenata
  • odlaganje proizvoda po određenom rasporedu magacina
  • praćenje porudžbenica kupaca, odvajanje proizvoda po porudžbenicama
  • pakovanje kompletiranih pošiljaka

Na poslu ćete naučiti da koristite neke od najnaprednijih softvera za e-commerce, kao i za integralno vođenje poslovanja.

Prednost dajemo kandidatima koji su završili srednju školu, koriste kompjuter, posebno internet, Outlook, Excel, spremni su da se dugoročno posvete  ovom poslu, usvajanju novih znanja, napretku i razvoju dalje karijere u okviru naše organizacije, bilo logistike, administracije, marketinga i drugih poslova u skladu sa ambicijama.

Magacin se greje i hladi po potrebi i redovno održava, pa se posao obavlja praktično u kancelarijskim uslovima. Proizvodi koji se pakuju su većinom farmaceutski proizvodi, kozmetika, hrana i kućna hemija i nema velikih kućnih aparata i drugih teških proizvoda.

Selekciju kandidata ćemo raditi najpre na osnovu primljenih biografija, a zatim na osnovu utiska nakon kraćeg razgovora.

Molimo kandidate da pošalju prijavu sa tačnom e-mail adresom i brojem telefona za efikasniji kontakt. Izabrani kandidati na osnovu poslatih biografija, će biti kontaktirani putem e-maila sa ponuđenim terminima za razgovor, kao i putem Vibera ili SMS-a gde će im biti poslata informacija da im je poslat pozivni e-mail.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više