/posao/logo/logo_lukowa_black.png
Prvi posao
Radnik u proizvodnji
Lokacija Šabac
Rok za prijavu 16.04.2024.
Postavljeno 01.04.2024.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

LUKOWA Group je konglomerat koji posluje u različitim sferama, od nekretnina, preko upravljanja kapitalom, industrije zabave, do ulaganja u različite poslovne poduhvate u oblastima revolucionarnih tehnologija.

LUKOWA u Srbiji se dugi niz godina bavi proizvodnjom i isporukom proizvoda najvišeg kvaliteta u prehrambenoj industriji za tržište Evropske unije i šire. Sa Švajcarskom kao našom bazom, postali smo jedan od najznačajnijih tržišnih igrača u globalnoj industriji hrane i pića.

Od samog početka, u naš način poslovanja utkana je sklonost ka inovacijama, kroz hrabre poslovne inicijative i težnju ka izvrsnosti. Naše ambicije su velike, a naša sposobnost da isporučimo kvalitetne proizvode i usluge se pokazala još većom. Zajedno sa našim partnerima svima omogućavamo kvalitetniji i zdraviji život.

LUKOWA je u potrazi za: Radnikom u proizvodnji

Zadaci radnog mesta:

  • Obavljanje procesa proizvodnje prema uputstvima šefa smene i u skladu sa propisanim procedurama (prebiranje voća, prenošenje sveže robe, sirovina, polugotove i gotove robe)
  • Pakovanje gotovih proizvoda prema nalogu šefa smene
  • Održavanje higijene na radnom mestu i pakovanje praznih ambalaža
  • Pravilno korišćenje procesne opreme i briga o bezbednosti na radu

Potrebne kvalifikacije:

  • Nije potrebno prethodno iskustvo u radu na sličnim poslovima
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više