Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/tragaclogo202361f694895e0f973ec51130a908be06f6.jpg
Poslovi preko zadruge
Radnik za lakše fizičke poslove
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 12.06.2024.
Postavljeno 28.05.2024.
neto: 350 RSD (satnica)
Puno radno vreme
1. i 2. smena

Studentsko-omladinska zadruga Tragač godinama unazad uspešno angažuje učenike, studente i nezaposlena lica na privremeno-povremenim poslovima u svim većim gradovima Srbije. Tragač sarađuje sa oko 900 kompanija, javnih i društvenih preduzeća, marketinških agencija, državnih institucija, kao i sa nevladinim i neprofitnim organizacijama. Zahvaljujući tome, Tragač obezbeđuje radne pozicije za preko 10 000 kandidata svih profila.

Zbog povećanog obima posla kompaniji - tržišnom lideru u oblasti transporta i logistike, koji posluju u 15 zemalja i na 3 kontinenta, potrebni su kandidati koji bi mogli da rade na duži vremenski period poslove:

Lakši fizički poslovi

  • Prijem robe
  • Odgovornost za sortiranje i raspoređivanje robe u magacinu
  • Odvajanje robe

*Organizovan prevoz sa više lokacija

Satnica: 350 dinara
Isplata 2x mesečno

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više