Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/5b9ba95a0f4b3_logowide.png
Prakse
Specijalista za EU i međunarodne projekte (plaćena praksa)
Lokacija Beograd, Vlajkovićeva 15
Rok za prijavu 09.03.2024.
Postavljeno 23.02.2024.
neto: 33.000 RSD (mesečna plata)
Nepuno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

Širimo naš mali, ali pasionirani tim i tražimo talentovanu i kreativnu osobu koja će raditi na pripremi EU projekata, formiranju međunarodnih konzorcijuma, kao i na pronalaženju drugih mogućnosti projektnog finansiranja.

Ko smo mi?

Od 2014. bavimo se razvojem mobilnih aplikacija za medije i sportske organizacije (www.app-works.app). Od prošle godine radimo i na razvoju platformi koji temelje na veštačkoj inteligenciji (www.litteraworks.com), kao i na razvoju inovativnih projekata finansiranim od strane EU i drugih fondova (www.mapapp.app).

Neki od naših partnera su FC Bayern Munchen, RTS, Blic, Panathinaikos FC, B92, FK Partizan, HRT, Tanjug, Wireless Media, i dr. Projekti koje finansiramo iz EU i sličnih fondova, temelje na sferama našeg znanja: mediji, inovacije u obrazovanju, sport, komunikacija, razvoj i integracija AI alata itd.

Ukratko

Ovo bi bio tvoj posao:

 • Identifikacija i priprema EU projekata za Erasmus, Kreativna Evropa, Digitalna Evropa, CERV programe, kao i za programe finansirane od drugih institucija. Tekstove ćeš na početku pripremati u saradnji sa iskusnijim kolegama, a kasnije samostalno.
 • Prepoznavaćeš prilike za finansiranje, tražiti partnere za konzorcijume i komunicirati s partnerima pre i posle odobrenja projekta.
 • Potencijalno ćeš učestvovati u implementaciji projekata.

Tražimo nekoga sa odličnim veštinama istraživanja, analitičkim sposobnostima i odličnom komunikacijom. Ako si motivisan/a i voliš međunarodne projekte, želimo te u našem timu!

Šta nudimo?

Ovo je junior pozicija u obliku plaćene prakse, ali s nadom za brzim napredovanjem i stalnim zaposlenjem. Tražimo brze učenike, a naš mali tim znači da ćeš odmah biti "bačen/a u vatru". Rad na realnim projektima je naš način učenja. Praksa je plaćena 33.000 RSD mesečno, sa radnim vremenom od 30 sati nedeljno, i traje do 3 meseca.

Ako se u ta tri meseca nađemo, naša želja je da postaneš redovni član našeg tima – nekoliko kolega koje ćeš upoznati započelo je svoju karijeru na taj način. Ovde su dvoje takvih: www.youtube.com/watch?v=akiLMZqu2jc

Kako se prijaviti?

Pošalji nam svoj CV i obavezno priloži motivaciono pismo gde objašnjavaš zašto te interesuje ovaj posao. Dodaj i dve rečenice u kojima objašnjavaš zašto si osoba za to.

Javi nam se, dođi da vidiš šta smo razvili dosad, da ti objasnimo šta znače „Skraćeni petak“ i „Ideja koju smo našli u ćevapu“, predstavimo kako funkcioniše interna liga u PES-u, ali pre svega da razgovaramo o tome da li bi Appworks bio mesto za tebe.

Duga priča

Ako čitaš i ovo, onda si možda prava osoba za ovo. Detaljniji opis osobe kakvu zamišljamo:

 • Analitičko razmišljanje i detektivski rad
  Potrebno je da identifikuješ i evaluiraš potencijalne mogućnosti finansiranja, razumeš zahteve i smernice, te ostaneš u toku sa promenama i novim prilikama. Dobro analiziraš informacije iz različitih izvora.

 • Izgradnja mreža i razmena ideja
  Pronalaženje i komuniciranje s partnerima je svakodnevni deo posla, pa su te veštine ono što će ti trebati. Sposoban si da izgradiš i održavaš pozitivne odnose sa većim brojem partnera iz raznih država.

 • Veština na peru
  Efikasna komunikacija sa partnerima, ali pre svega sposobnost da jasno, ubedljivo i detaljno pišeš prijave. ChatGPT itekako ima svoje limite.

 • Kosmopolitski um i razumevanje kultura
  Projekti će uključivati saradnju sa međunarodnim partnerima, tako da pokazuješ kulturološku osetljivost i razumevanje međunarodnih odnosa i globalnih pitanja. Pravičnost je nešto što te pokreće, a tvoj etički kompas te prisiljava da se držih jasnih smernica i zahtevaš transparentnost.

 • Strast i posvećenost
  Iskreno te interesuju inovacije u obrazovanju i kulturi, tehnologijama sutrašnjice i građanskom angažovanju. Ako imaš strast prema ovim oblastima, verovatnije je da će te posao motivisati i pokretati.

 • Veštine upravljanja projektima
  Primarna uloga jeste pisanje i priprema projekata, ali možda ćeš biti uključen i u fazu implementacije. To uključuje planiranje, upravljanje vremenom, raspodelu resursa i praćenje napretka.

Važno: Glad za znanjem, stalna želja za napretkom i večiti studentski duh. Pozicija je idealna za apsolvente ili nedavno diplomirane osobe koje su spremne da se brzo razvijaju sa nama.

Gde ćeš da radiš?

Naše kancelarije su u Vlajkovićevoj 15, tako da se u krugu od 1.000 metara od nas nalazi 13 naših klijenata koje volimo. Ako proširimo krug na par hiljada kilometara, broj istih se značajno povećava. Atmosfera i način rada odgovaraće ljudima kojima odgovara rad u manjim timovima, gde je tvoja odgovornost veća, ali i napredak isto tako.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više