Prvi posao
Vaspitač u vrtiću
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 04.05.2024.
Postavljeno 04.04.2024.
neto: 60.000 - 75.000 RSD (mesečna plata)
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

Postanite deo našeg Tima u Predškolskoj Ustanovi "Dvorištance"! Fantastična prilika za ambicioznog, dinamičnog i strastvenog vaspitača!

Naša Predškolska Ustanova "Dvorištance", locirana na adresi Jovana Belića 12, Medaković, Beograd, otvara vrata za nove članove koji će se pridružiti našem timu.

Pružite mališanima nezaboravno i kvalitetno obrazovanje u radosnom i podržavajućem okruženju!

Opis posla:

Planiranje i sprovođenje inspirativnih edukativnih aktivnosti u skladu sa programom vrtića. Posvećenost bezbednosti i zdravlju dece. Rad na razvoju socijalnih, emocionalnih i kognitivnih veština kod dece. Aktivna komunikacija sa roditeljima o napretku i potrebama njihove dece.

Šta nudimo:

Besplatni obroci tokom radnog vremena. Radno vreme od 7 sati dnevno. Rad u lepom i prilagođenom prostoru kuće sa dvorištem. Kolegijalna atmosfera i podrška za svaku Vašu ideju. Obuka i mentor za sve nove kolege sa malo ili bez ikakvog iskustva. Očekivana plata od 60.000 do 75.000 RSD, početna plata u zavisnosti od obima posla.

Šta očekujemo od Vas:

Kolegijalnost na prvom mestu. Diplomu vaspitača ili odgovarajuće obrazovanje. Sposobnost za rad u timu i odlične komunikacijske veštine. Strast prema radu sa decom i sposobnost inspirisanja i motivisanja. Poštovanje etičkih normi i standarda u radu sa decom.

Prijava: Pošaljite nam svoj CV i, po želji, motivaciono pismo elektronskim putem.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više