Konferencije

Technology ’n’ Trends (T’n’T) #9 - SICEF

05.04.2021.
2 min

Studentski inovacioni centar Elektronskog fakulteta (SICEF) organizuje devetu po redu konferenciju Technology ’n’ Trends (T’n’T).

  

Technology n Trends

 

Technology ’n’ Trends je višednevna konferencija, organizovana kao serija predavanja i radionica o aktuelnim temama u oblasti tehnike, tokom kojih će kompanije učesnice, lideri modernih tehnologija, predstaviti svoj način poslovanja i oblasti kojima se bave. Sva predavanja su otvorena za sve zainteresovane i besplatna su.

  

Konferencija će se održati 15. i 16. aprila putem Hopin platforme. Očekuje se prisustvo nekoliko stotina učesnika, pretežno studenata Elektronskog i Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu, kao i maturante koji su zainteresovani da pohađaju tehničke fakultete. Kako je ove godine konferencija online, očekujemo prisustvo velikog broja učesnika i iz ostatka Srbije.

 

Želimo da studente upoznamo sa dve aktuelne grane IT industrije koje su u današnje vreme dobro plaćene i čiji su stručnjaci veoma traženi.

 

Ovogodišnja konferencija Technology ’n’ Trends biće posvećena upravo tim oblastima:

  • Web development – razvoj web aplikacija i
  • Game development – razvoj igrica

 

Kompanije koje su podržale ovogodišnju konferenciju su: Diligent, Better Collective, Product Hive, Ingsoftware, RCMT IT Europe, Mad Head Games i Mad Duck Code. Kao i prijatelji događaja Elektronski fakultet Univerziteta u Nišu, Naučno-tehnološki park Niš i No Limit Hub.

 

SICEF je mlada studentska organizacija, koju su osnovali i vode studenti Elektronskog fakulteta u Nišu. Osnovan je krajem 2011. u okviru Studentskog parlamenta Elektronskog fakulteta, a početkom 2012. registrovan je kao nezavisna studentska organizacija. Organizovanjem brojnih konferencija, na kojima predavanja drže predstavnici kompanija, SICEF dodatno obrazuje studente, približava ih kompanijama i na taj način stvara i jača mrežu kvalitetnih i ambicioznih ljudi.

 

Više informacija o konferenciji kao i formular za prijavu možete naći na linku.

 

 

 

Kopiraj link