Predavanja

Konkurs za prijavu na besplatan onlajn kurs francuskog jezika

25.10.2023.
2 min

Katedra za romanistiku Filološko-umetničkog fakulteta u saradnji sa Centrom za razvoj karijere prvi put, ove godine, za vas organizuje besplatan onlajn kurs francuskog jezika na A1.1 nivou, u želji da vam pružimo priliku da tokom studentskih dana steknete nova znanja i unapredite svoje jezičke veštine u cilju zapošljavanja ili usavršavanja u inostranstvu.

Konkurs za prijavu na besplatan onlajn kurs francuskog jezika

Foto: Startuj.infostud.com (Shutterstock)

Kurs je namenjen početnicima. Na konkurs se mogu prijaviti studenti svih nivoa studija sa fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Za prijavu je potrebno dostaviti:

  • Popunjen prijavni formular koji možete naći ovde
  • Potvrdu sa fakulteta o trenutnom statusu (potvrda treba da sadrži prosečnu ocenu ostvarenu tokom studija, kao i dužinu trajanja studija)
  • Uverenje o završenim osnovim / master studijama (za studente koji su tek upisali master / doktorske studije i nemaju položenih ispita)

Rok za prijavu: 3. novembar 2023. godine

Prijavu je potrebno poslati putem mejlana adresu razvojkarijere@kg.ac.rs (u polje predmet mejla upisati Prijava za kurs francuskog jezika).

Trajanje kursa je 13 nedelja. Nastava će se odvijati onlajn, jednom nedeljno u trajanju od 90 minuta.

Po završetku kursa, učesnici će polagati završni test i dobiti sertifikat o uspešno stečenom nivou znanja francuskog jezika, koji izdaje Univerzitet u Kragujevcu.

Ciljevi učenja: na kraju ovog kursa, u zavisnosti od ličnog rada, student bi trebalo da bude u mogućnosti, pismeno i usmeno, da: uspostavi kontakt, pozdravi se, dâ svoje kontakt podatke, predstavi se na jednostavan način i predstavi nekoga, razmeni jednostavne informacije o porodici, poslu, izletima, projektima, odmorima, smeštaju i sl.

Napomena: Kurs je besplatan. Broj mesta je ograničen.

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati Centar za razvoj karijere putem mejla razvojkarijere@kg.ac.rs.

Kopiraj link