Konferencije

4. Forum mladih lidera: Moguće je biti mlad i uspešan u Srbiji

13.02.2023.
3 min

Studentski parlament Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, i ove godine,  po četvrti put, organizuje Forum mladih lidera, i to u subotu 25. marta 2023. godine u zgradi Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, Ul. Vojvode Vlahovića 35b. Početak Foruma je planiran za 9, a završetak za 17 časova.

Forum mladih lidera: Moguće je biti mlad i uspešan u Srbiji

Forum će okupiti veliki broj mladih ljudi, prvenstveno studenata društveno-humanističkih nauka i maturanata, sa ciljem da se kod njih poveća preduzetnički duh. Mladi i uspešni lideri iz različitih oblasti će sa učesnicima Foruma podeliti svoja iskustva, sa krajnjim ciljem da se učesnici, nakon sticanja formalnog obazovanja, i sami pokrenu na uspeh. Učesnici Foruma će imati prilike da zajedno sa predavačima pronađu odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju njihovu pažnju i koja će im pomoći na putu ličnog napretka.

Slično prethodnim godinama, cilj Foruma je okupljanje mladih ljudi (prvenstveno studenata ekonomskih i pravnih nauka, ali i studenata drugih profila i učenika završnih godina srednjih škola) sa jedne strane, i mladih i uspešnih lidera iz različitih oblasti koji će sa učesnicima Foruma podeliti svoja poslovna iskustva, sa druge strane, sa krajnjim ciljem da se kod mladih poveća prisutnost preduzetničkog duha. Akcenat smo stavili na jačanje omladinskog preduzetništva kao veoma važne karike u lancu jačanja preduzetništva u Srbiji uopšte. Osim saveta, usmeravanja i pomoći za odabir oblasti u kojoj se učesnici prepoznaju, biće predstavljen i koncept već postojećih ideja i programa u vidu biznis inkubatora tako da će učesnisnici Foruma imati prilike da zajedno sa predavačima pronađu odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju njihovu pažnju i koja će im pomoći na putu ličnog napretka. Na Forumu očekujemo oko 300 učesnika.

Kotizacije za učešće se neće naplaćivati, a svim učesnicima će biti obezbeđeno posluženje, paket dobrodošlice i sertifikat o učešću na Forumu. Za one koji budu imali najviše sreće, naši sponzori su pripremili i vredne poklone u nagradnoj igri koja nas očekuje na kraju Foruma.

Generalni pokrovitelj ovog Foruma je tradicionalno Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP), a podršku smo dobili od Ministarstva privrede i Ministarstva omladine i sporta. Za dobru atmosferu, vredne nagrade i posluženje ove godine su se pobrinuli: Pekala Leb i sol, Unilever Group, Koncern Bambi AD Beograd, The Witch escape room, Escape game, pozorišta Atelje 212, Narodno pozorište i Pozorište na Terazijama, Muzej Nikole Tesle i Muzej iluzija, FitPass, NonStop Fitness Centar i Beli labud tekstil.

Prijave su otvorene od 01.03.2023. na linku: Formular za prijavu.

Kopiraj link