Konferencije

Anatomija Uspeha – Šta sve (ne) moramo?

09.05.2024.
2 min

Da li stvarno moramo da ustajemo u 5 ujutru, pokrenemo biznis do 25te i uvek budemo nasmejani?

Deveta studentska konferencija “Anatomija Uspeha”, organizovana od strane master studenata Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu sa modula Inženjerski marketing i multimediji, ponosno najavljuje svoje održavanje u zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu, 16. maja s početkom u 18.00 časova.

Anatomija Uspeha – Šta sve (ne) moramo?

Ova konferencija, koja se tradicionalno održava od 2015. godine, predstavlja značajno mesto susreta za sve one koji teže ličnom i profesionalnom razvoju. Fokusirana na mlade i njihove perspektive u modernom društvu, "Anatomija Uspeha" pruža mesto za razmenu ideja, iskustava i saveta koji doprinose ostvarenju ciljeva i izgradnji uspešne karijere.

U današnje vreme, mladi su pod konstantnim pritiscima društva, posebno onih koji se šire putem društvenih mreža i drugih medija. Podizanje očekivanja i pritisak da ispunimo različite standarde može negativno uticati na naš mentalni i emocionalni balans.

U skladu sa ovim izazovima, deveta “Anatomija Uspeha” postavlja pitanje: "Šta sve (ne) moramo?" Kroz panel diskusiju, učesnici će imati priliku da preispitaju i razmotre očekivanja koja se postavljaju pred njih u današnjem društvu, kao i da zajedno pronađu strategije za vođenje izbalansiranog života.

Gosti panela su:

  • Ognjen Radić - Preduzetnik sa bogatim iskustvom u poslovnom svetu. Ognjen će podeliti svoje lične priče i savete o postizanju uspeha u preduzetništvu i reći nam koliko se on susretao sa pritiscima “moranja” da uspe.
  • Beautiful Minds J&D - Jelena Stanivuković, master psihološkinja kliničke psihologije i psihoterapije, RE&KBT psihoterapeutkinja i David Ramadani, psiholog i RE&KBT psihoterapeut, koosnivači su Instituta Beautiful Minds J&D koji se bavi podizanjem svesti o važnosti mentalnog zdravlja, kao i prevencijom, očuvanjem i osnaživanjem mentalnog zdravlja ljudi.
  • Ana Glumac - Influenserka sa Tiktok profila pokrast_zivotprica. Ana će svojom perspektivom kao aktivna influenserka doneti osvežavajući i duhovit pogled na temu uspeha i balansa u savremenom svetu društvenih medija.

Ulaz na događaj je besplatan, a prijava se vrši putem linka za registraciju.

Za dodatne informacije i prijave, posetite Instagram profil @anatomija_uspeha ili posetite sajt anatomijauspeha2024.wordpress.com.

Pridružite nam se na devetoj “Anatomiji Uspeha” da zajedno otkrijemo "Šta sve (ne) moramo?".

Kopiraj link