Konferencije

IWD: Inspire Inclusion

06.03.2024.
2 min

Bliži nam se Dan žena. Dan kada slavimo ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog pola. Tim povodom Google Developer Student Club (GDSC) Univerziteta u Beogradu poziva te da se priključiš IWD: Inspire inclusion konferenciji!

IWD: Inspire Inclusion

Konferencija se održava u subotu, 9. marta, s početkom u 11:30 časova u prostorijama Haos Community Space-a.

Šta je IWD: Inspire inclusion?

IT sektor je, pretežno, rezervisan za muškarce. Mnoge studentkinje zanima kako je to biti žena u muškoj profesiji. Panel-diskusija na temu 'Balans između poslovnog i privatnog života' ima za cilj da pokrene moćnu žensku energiju, praktičnim primerima uspešnih žena o usklađivanju svakodnevnice i poslovnih obaveza.

Biće nam zadovoljstvo da od Jelene Rodić i Marije Ognjenović, saznamo koliko je teško postići ravnotežu između uspešne karijere inženjera i ciljeva na privatnom planu. Potom nam sledi video uključenje sa Milenom Đuričić, danas veoma uspešnom preduzetnicom koja je radila u kompaniji Google dok je još bio samo u granicama Amerike.

Kako da se prijaviš?

Učešće na konferenciji je potpuno besplatno. Mogu je posetiti svi zainteresovani, bilo studenti ili zaposleni. Poziv, naravno, važi i za naše kolege muškog pola. Zajedno ohrabrimo devojke u IT sektoru! Osiguraj svoje mesto popunjavanjem formulara na ovom linku.

Ko smo mi?

Kompanija Google, GDSC programom, širom sveta okuplja studente zainteresovane za razvoj i doprinos najnovijim tehnologijama. Za cilj ima da svojim članovima pruži priliku za razvijanje tehničkih i mekih veština kroz razne konferencije, radionice i takmičenja. Pored sticanja znanja GDSC teži da kreira i održava zajednicu koja podržava naše različitosti i kreira savršenu atmosferu za lični razvoj svakog člana.

Želiš da ostaneš u toku sa našim novostima?

Kako biste saznali detaljnu agendu konferencije, ispratite stranicu događaja. Ukoliko Vas interesuju i druga dešavanja koje organizuje GDSC zapratite Instagram i LinkedIn profile kluba i budite u toku sa najnovijim prilikama.

Kopiraj link

Slični tekstovi

SICEF - T'n'T (Technology 'n' Trends) konferencija
17.03.2022.
1 min

SICEF - T'n'T (Technology 'n' Trends) konferencija

Konferencije
CIT Conference Abstract Submission
22.03.2024.
1 min

CIT Conference Abstract Submission

Konferencije
Agile Serbia Conference 20202: Najizazovnije zvezdano izdanje do sada
26.10.2020.
4 min

Agile Serbia Conference 20202: Najizazovnije zvezdano izdanje do sada

Konferencije