Konferencije

Konferencija “Anatomija uspeha“

24.05.2022.
2 min

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se sedma po redu konferencija “Anatomija uspeha”, u malo drugačijem formatu nego do sada, i pod nazivom "FTN Survivor" održati 26. maja 2022. godine sa početkom u 18 časova, u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Konferencija “Anatomija uspeha“

“Anatomija uspeha” je konferencija koju svake godine tradicionalno organizuju master studenti Fakulteta tehničkih nauka, modula Inženjerski marketing i multimediji i na taj način polažu predmet Marketing događaja.

Ove godine smo za studente našeg Fakulteta pripremili nešto potpuno drugačije. "FTN Survivor" je osmišljen kao kratak događaj koji se sastoji od 5 igara u trajanju od 2h.

Događaj je podeljen u dve etape:

Prvi deo ovogodišnje “Anatomije uspeha” je takmičarski, i dešava se u samom kampusu. U okviru ovog dela ćemo, kroz četiri igre, testirati poznavanje kampusa, snalažjivost, organizaciju vremena, ali i fizičku spremnost i spretnost svakog tima.

Drugi deo predstavlja kviz, i poslednju igru, koji se održava u Svečanoj sali. Kviz se sastoji od 7 oblasti: opšte znanje i kultura, sport, muzika, film, nauka, istorija i geografija, kao i pitanja o poznavanju našeg Fakulteta i Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

Naša ideja jeste da se ovim događajem svi zajedno zabavimo, prikažemo šta znači “opstati” na fakultetu na što zanimljiviji način, kao i da omogućimo kolegama da testiraju sebe i svoje sposobnosti.

Prijave za konferenciju su moguće putem zvaničnog sajta i otvorene su do 22. maja.

Zbog pandemije virusa COVID19, mesta u publici su ograničena i neophodno je prijaviti se i na taj način obezbediti svoje mesto u publici prvog "FTN Survivor-a". Prijava je moguća popunjavanjem kratke forme putem linka.

Ovim putem vas pozivamo da medijski propratite prvi "FTN Survivor - Anatomija uspeha", koji se nakon dve godine ponovo organizuje uživo, na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Više informacija o samom događaju možete pronaći na sajtu, kao i na Facebook i Instagram profilu Anatomije uspeha.

Kopiraj link

Slični tekstovi

DigiCon 2024
08.02.2024.
1 min

DigiCon 2024

Konferencije
Prijavi se za New Leaders Conference
24.11.2021.
2 min

Prijavi se za New Leaders Conference

Konferencije
Još samo 10 dana do 9. Međunarodne MEKST Konferencije!
15.11.2022.
2 min

Još samo 10 dana do 9. Međunarodne MEKST Konferencije!

Konferencije