Konferencije

Savremeno upravljanje u finansijskom poslovanju - CFMC 2022

29.11.2022.
2 min

Od 7. do 10. decembra, 2022. godine, Univerzitet u Beogradu biće domaćin prve međunarodne konferencije o savremenom upravljanju u finansijskom poslovanju - CFMC|2022 (Contemporary Financial Management Conference | 2022). Kroz predstavljanje savremenih dostignuća u teoriji i praksi u oblastima finansijskih tehnologija i sajber bezbednosti, te analizom performansi budžeta Evropske unije, izazova prevencije od finansijskih prevara i fiskalnih odnosa na državnom nivou, ali i mnogih drugih tema, cilj ove konferencije je da postane vodeći forum za oblast upravljanja u finansijama u centralnoj i jugoistočnoj Evropi.

Konferencija o savremenom upravljanju u finansijskom poslovanju - CFMC 2022

Prvi put u zajedničkoj organizaciji Fakulteta organizacionih nauka, Pravnog i Ekonomskog fakulteta, CFMC|2022 okuplja više od 40 eksperata i 160 učesnika iz 20 evropskih i svetskih zemalja, iz sektora visokog obrazovanja, biznisa, vlade i civilnog sektora, usmerenih na savremeno finansijsko poslovanje, odnosno kreiranje finansijskih politika.

Program konferencije sastoji se od uvodnih predavanja, naučnih sesija, panela, radionica i događaja usmerenih na umrežavanje učesnika. Uzimajući u obzir efekte koje je digitalizacija i epidemija COVID-19 virusom imala na savremeno finansijsko poslovanje, ključna reč CFMC|2022 biće transformacija.

Za više informacija o svim detaljima konferencije, posetite CFMC|2022 sajt ili pratite profile na društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn.

Kopiraj link