Predavanja

Konkurs za prijavu na besplatan onlajn kurs engleskog jezika na B1 nivou

20.10.2021.
2 min

Ukoliko želite da unapredite svoje jezičke veštine u cilju zapošljavanja ili učešća u programima studentske mobilnosti i usavršavanja u inostranstvu, prijavite se na besplatan onlajn kurs engleskog jezika u organizaciji Centra za razvoj karijere!

Konkurs za prijavu na besplatan onlajn kurs engleskog jezika na B1 nivou

Foto: Startuj.infostud.com (Shutterstock)

Univerzitet u Kragujevcu, u okviru programa Praksa za mlade filologe, a uz podršku Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata, u akademskoj 2021/2022. godini organizuje besplatan onlajn kurs engleskog jezika na B1 nivou.

Na kurs engleskog jezika mogu se prijaviti:

  • Studenti završnih godina osnovnih i integrisanih akademskih studija, kao i studenti završnih godina strukovnih studija fakulteta Univerziteta u Kragujevcu;
  • Studenti završnih godina master akademskih studija na fakultetima Univerziteta u Kragujevcu;
  • Studenti prve godine doktorskih akademskih studija na fakultetima Univerziteta u Kragujevcu.

Za prijavu je potrebno dostaviti:

  • Popunjen prijavni formular koji možete naći ovde.
  • Potvrdu sa fakulteta o trenutnom statusu studenta (potvrda treba da sadrži prosečnu ocenu ostvarenu tokom studija, kao i dužinu trajanja studija)
  • Uverenje o završenim osnovim / master studijama (za studente koji su tek upisali master / doktorske studije i nemaju položenih ispita)

Rok za prijavu: 22. oktobar 2021. godine.

Prijavu je potrebno poslati putem mejla, na adresu razvojkarijere@kg.ac.rs (u polje predmet mejla upisati Prijava za kurs engleskog jezika)

Napomena: Kurs je besplatan. Broj mesta je ograničen.

Po isteku roka za prijavu biće organizovan ulazni test. Kandidati će biti obavešteni putem mejla i telefona o terminu održavanja ulaznog testa.

Trajanje kursa je 3 meseca, a nastava će se odvijati onlajn, 2 puta nedeljno.

Po završetku kursa, učesnici će polagati završni test i dobiti sertifikat o uspešno stečenom nivou znanja engleskog jezika.

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati Centar za razvoj karijere putem mejla razvojkarijere@kg.ac.rs.

Kopiraj link