Predavanja

Media Planning Prodigy Camp: Where creativity meets numbers

28.06.2024.
2 min

Ukoliko te zanima marketing, a isto tako voliš da tumačiš brojeve i daješ im smisao, Letnja škola medija planiranja koju za studente organizuje Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa agencijom "Universal Media Beograd" je sjajna prilika za tebe! 

Media Planning Prodigy Camp: Where creativity meets numbers

Tokom Letnje škole, dobićeš priliku da se upustiš u uzbudljivi svet medijskog oglašavanja i saznaš više o digitalnim i tradicionalnim načinima oglašavanja. Kroz praktične vežbe, imaćeš priliku da se oprobaš u izradi medijskog plana i naučiš više o praćenju finansijskih aspekata oglašavanja, analizi rezultata, definisanju ciljne grupe, korišćenju specifičnih alata u medijskom planiranju... i još mnogo toga! 

Letnja škola pod nazivom "Media Planning Prodigy Camp: Where creativity meets numbers" realizovaće se od 8. do 12. jula 2024. godine u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu.   

Program škole obuhvatiće interaktivne radionice i predavanja stručnjaka iz oblasti advertajzinga, zaposlenih u agenciji "Universal Media Beograd", kao i grupne zadatke za studente. Sve neophodne materijale za rad kao i računare za različite vežbe obezbediće predavači. Programom je predviđena i jedna poseta prostorijama agencije "Universal Media Beograd".   

Prijavljivanje se obavlja putem ovog formulara do 1. jula.

Učešće studenata je besplatno, a prisustvo na kompletnom programu neophodno za dobijanje potvrde o pohađanju letnje škole.

Svi prijavljeni biće obavešteni o statusu svoje prijave tokom prve nedelje jula.  

Agenda i predavači

Kopiraj link