Predavanja

Panel diskusija "Student pita?": Brendiranje kreativnosti

01.07.2024.
2 min

Da li ste se nekada zapitali koliko je kreativnost bitna u životu? Da li će vam trebati za posao? Kako je negovati? Ovo su samo neka od pitanja o kojima će se diskutovati na panel diskusiji “Brendiranje kreativnosti” organizovanoj pod pokroviteljstvom Univerzitetskog Debatnog kluba u Novom Sadu.

Panel diskusija "Student pita?": Brendiranje kreativnosti

Održaće se 4. jula (četvrtak) od 18h u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu na adresi: Trg Dositeja Obradovića 6.

Na panelu gostuju tri profesionalca iz kreativne industrije, sa bogatim iskustvom: Slavimir Stojanović FUTRO, Branislav Cvenić i Slavoljub Stanković. Moderator panela je Nemanja Stojšić. O govornicima i moderatoru nešto više možete saznati na našem instagram profilu: instagram.com/student.pita/

Panel diskusija “Student Pita?“ je serijal panela čiji je glavni cilj približavanje različitih tema studentima i mladima kroz otvorenu diskusiju i direktnu komunikaciju sa stručnjacima iz raznolikih oblasti, čime podstičemo kontinualno učenje.

Da li ste znali da se najveći stepen razumevanja naučnog dostiže upravo u okviru metoda diskusije? Upravo zbog toga smo odlučili da projekat “Student Pita?“ predstavljamo u ovom formatu.

UNSDK je za kratak vremenski period svog postojanja uspeo da održi kontinuiranu organizaciju panela. Jedna od naših primarnih vrednosti je učenje i razvoj mladih ljudi. Želimo da budemo deo njihovog usavršavanja i podrška na putu ka uspehu, “Student Pita?“ nam to i omogućava.

Kopiraj link